YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Svirka i alkohol... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4637)

Nemanja88 27.09.2010 20:49

Napili se mi jednom u kafani (kao gosti), onako mortus, orkestar me znao, pevac presedeo cele veceri sa nama, i negde ujutru ortak zapeo da ja odsviram nesto. Decko koji svira klavijaturu (neka solo Yamaha, toliko se secam) mi ustupi mesto bez problema, i ja krenem da pletem neko Vlasko kolo. Svirao sam mozda minut-dva, kad primetim da od nekud dopire zvuk, neko svira, ma veze nema! E, tu sam povezao da u stvari ja pravim taj zvuk, odsvirao zavrsnu improvizaciju, i povukao se za sto, da nastavim druzenje sa casicom ;)... Inace, dok sam svirao klavijaturu, nije mi bio problem i da nesto popijem (izbegavao sam, ali mi nije problem), dok me na harmonici ubise one sitne dirke :D (sreca pa ne sviram dugmetaru, pogubio bih dugmice negde). Ali mi nekako jos veci problem predstavlja kada mi se smrznu prsti...

VUNIMRAV 27.09.2010 22:06

Eeee.brate slatki,i od cega li su ovi moji bubrezi i jetra?U 25g rada po tezgama,opio i pripio sam se nebrojeno puta,ali nikad nisam zakasnio sem jednom/gosti su nas nakon objasnjena pozdravili sa aplauzom i ovacijama,i ta svadba u Drvaru 90" bila najjaca i dan danas po baksisu/ i nije tezga prekinuta nikad zbog alkohola,a poslee!!!Pa imao sam jednog kerica koji je najverovtnije i crkao doruckujucu ujutro oko 5-6 vinjak,badel.viljamovku/takovonaravno/,vranac,pivo,pelikovac,ma sve brate,ali ja mogu hvala bogu i dobro pojesti i to praktikujem uvek:meze,meze, i neboj se brale,a sto upita onaj kolega s pocetka o pevacicama,bice da mu se svikla neka,.Pevacice..eh ,pevacice,izuzetci potvrdjuju pravilo,ali brate...Ajd ziveli /imam jelenka ispred sebe/!!!

cirica 26.10.2010 17:06

Da gledam kako drugi piju a ja nista.....?!!!?!!! Nema sanse! Uvek je tu dunjovaca ili

Highslide JS

tr_le 26.10.2010 17:14

pozdrav

pa dosta popijem,,
a sa pevacicom sam sa extra odnosi,
hehehheh turbo,,ide posao,:D

mirandess 26.10.2010 17:50

bolje prijatelju prsti rade kada malo popijes, mislim tako je u mom slucaju :) :D a pevacica, znas onu"sta ce ti pevacicaaa"....... :P ;)

levkoo 28.10.2010 02:00

i ja pijem dosta na svirci ...pijem Stock 84 od njega ne boli glava ujutro...

Minicevac 28.10.2010 02:39

Pivo izbegavam jer sam u zadnje vreme poceo da pevam:D ali zato vinjak derem:p

jasmink 28.10.2010 12:45

Neznam zasto svi mislite da su vinjak ili rakija super za glas to je laz obicna voda je naj bolja.

majdevac05 28.10.2010 13:10

Gotovo nikada, a pogotovo na svirci.Čak i kafu veoma retko.

Aldin92 28.10.2010 13:22

hehe na svirci jeli...
toliko se koncentrisem na svirku da zaboravim i jesti i piti mozda zato sto sam jos
mladi muzicar :)
jedino kad ima pauza nekih 15min uzme se po nesto ako ljudi ponude ako ne flasu vode i hajmo dalje za iste pare :D

Trenutno vrijeme na Forumu 21:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org