![]() |
@ Medino.......B r a v o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imas pice za ovo..... |
Pa dobro ovde se ne tolerisu greske, poznato je hehhe ;)
|
pice ? moze,moze...
|
Ih bre plavkice pa ti nista ne odgovaras :)
|
@ Niikkola...prosto sam zanemela.....=))=))=))
|
Plavkica rules!
Inspektor Kluzo je iz poverljivih izvora saznao da je Plavkici obecano mesto moderatora na sex temama tj. na svastari.Uslov da se nakoka preko 1500 postova u roku od mesec dana.Ja sam primetio da Plavkica ima za 50% vise postova od mene koji sam na ovom sajtu aktivan od septembra meseca prosle godine.Da li je stvarno moguce da ce zenska ruka jos malo zavladati YU-MIDI-jem?I preuzeti sve.Mislim 150 postova za par dana.Plavkice ti ili si vanzemaljac ili stvarno imas zelju da postanes moderator i da zenska ruka konacno lupi od sto sto se nekih stvari tice.Da li je istina da se blizi pocetak tvoje vladavine ovde?
|
Aaaaa moze bit svasta jaro :D Nego "plavkice" de ti nama odaj tvoje Ime...nekako si mi poznata, neznam zasto. Mozda ti znas;D
|
@Bandza
=))=))=))...ne, naravno da nije istina..... @Blatusan Nevidim razloga zasto bih ti rekla svoje ime, totalno je nebitno, a poznata ti 100% - n i s a m..... Nego Bandzo, posto si bio dobar inspektor ( pri otkrivanju mog "identiteta"), dali bi mogao da mi ucinis jednu sitnu uslugu? |
Hmmm, pa ljepoto...ja vidim jedan jako dobar razlog da nam kazes svoje ime....znas ono "trazili ste evo vam ga" Razlog je "igra istine" PUCAJ...
Ah ja, poznaju me ko "blatusan" a pravo ime mi je Alen... |
Ne bih da obecavam nista pre nego sto cujem sta je u pitanju!Pa izvoli pitaj da vidimo!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org