YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   nesaband demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13047)

zeljko 12.02.2013 12:36

Auuuuuuu druze pravooooooo jako ovo od Luisa.Svaka ti dala

nele1 12.02.2013 12:51

Neso zvuci sve bolje i bolje samo nastavi tako druze.

zeljko 12.02.2013 16:20

Aje snimi to do kraja i posalji da opjevam hehe

Damir_Coma 12.02.2013 20:11

Majstor na djelu :). Sta bih dao da samo jednu pjesmu znam odsvirati ovako perfektno, da se uskladi ritam, svirka i harmonija :). Sve najbolje u daljem radu Vam zelim.

nesaband 13.02.2013 14:22

Evo snimio sam celu pesmu Slike u oku za mog drugara Zeljka koji ce to sigurno odlicno da otpeva.Malo sam nesto nasnimavao,terce,stringse i jos ponesto.Sve je snimljeno bez sminkanja na snimacu BK-5.

Aj sad navalite pa kritikujte do mile volje.Svaka kritika se smatra dobronamernom u zelji da ispravim ono sto mislite da treba da promenim.

https://soundcloud.com/nesaband/slik...cela-demo-bk-5
Dodato:
http://kiwi6.com/file/xhkm8f246m
Dodato:
evo i gotovog projekta,Zeljko je to odlicno otpevao i odlicno snimio.

https://soundcloud.com/nesaband/neso...ko-slike-u-oku

zeljko 13.02.2013 20:16

Pa jbt bolje si ti odsvirao Tausend puta nego sto sam ja opjevao:lol:Ovo je majstorluk i ne moze to svako odsvirat tako..Meni se tvoje matrice najvise svidjaju i kvalitet i sviranje na koje sam do sada naisao...Jednostavno sve pase i moze da se pjeva a ne kao sto neki sviraju samo tandrcu bez veze trilerisanje..Ovo je muzicka skola kako ti sviras svaka cast

VUNIMRAV 13.02.2013 22:17

Pa,jbt,...jeli ovo stvarno reinkarnacija Tome ili...odlicno za obojicu!!!Dobra vam vam je i ideja,Neso,"mali lav" dobro radi i bogati su ti ritmovi.
P.S.Svaki put kad cujem glas mog druga Zeljka setim se filma i "Lili Marlen";))

zeljko 13.02.2013 22:21

Poslije snimanja ne smijem po 3 dana da izadjem iz stana dok ne zaborave malo,prvo nakon treceg dana izvirim glavom na hodnik i ako nema nikoga izlijecem i bjezim:lol:

nesaband 14.02.2013 11:11

@VINUMRAV "mali lav" je odlican,odlicno napreduje i sve je bolji.Jel vidis sta znaci prava "dresura"?;)Hvala na lepom komentaru

@Zeljko stavi kameru u hodnik da vise ne moras da izvirujes,lakse je :)

Vex 14.02.2013 12:09

Pohvale za obojicu ,i za svirku i pevanje ,sto kaze kolega ,Zeljko isti Toma :)

Neso,prvi ,kraci snimak slike u oku mi se vise svidja jer je nesto svetliji od snimka cele pesme,mada je generalno za moj ukus malo mrachno - u smislu da su snimci mogli biti svetliji...u celom snimku ritam gitaru maltene ne cujem,u onom kracem se i cuje... Ja bi licno prosarao malo boje u desnoj ruci,za forspil bi svirao recimo brass-trube ,kao na snimku pesme iz 2005.-te ... Eto,posto si me pitao za misljenje :) Pozdrav,sve najbolje !

zeljko 14.02.2013 13:43

Hvala Vex..Pa mozda se i snimak malo zezno posto sam podigao za ton vise koliko se sjecam a nesa je odsvirao nize..Cini mi se da bi jos bolje bilo da sam podigao za ton i po gore..U svakom slucaju dobro odsvirano sa strane Nese a uvijek se moze i bolje nastimat odnos istrumenata samo treba vremena za to i volje..Pozz

nele1 14.02.2013 16:05

Ma odlicni ste nemenjamo vas nikako,veliki pozdrav za oboje.

Ace 16.02.2013 00:17

Svaka cast, mlogo mi se svidja :D
Pozdrav decki ;)

zeljko 16.02.2013 01:40

Hvala Ace druze..Pa gdje si ti nema te nesto slabo?Da se nisi mozda ozenio ili mozda zalutao na neki drugi forum pa si slabo ovdje hehe..Pozdrav za mog starog drugara od mene tj.Zeljka

Ace 16.02.2013 14:10

Svega po malo Zeljko. ;)
Tu sam al zbog drugih obaveza slabo sam na kompjutera.
Postovano sa mobilnog uređaja

makso68 16.02.2013 14:25

Bravo momci.Vrlo lijepo odrađeno.Željko je otpjevao ovo u Tominom maniru-interesantna kombinacija Luis u Tominom maniru.Još jednom SVAKA ČAST i veliki pozdrav obojici!!!

zeljko 16.02.2013 16:44

A ja stvarno nisam htio da pjevam ovo kao Toma hahaha,vec po sluhu onako kako se sjecam i kako to Luis pjeva odprilike...Mogao sam ja to mozda i bolje odpjevati da sam vise puta probavao ili uvjezbao ali hajd sve jedno sad..Pozz i hvala od mene za sve komentare koje smo dobili od vas ja i Nesa.

@Ace druze nisi se valjda ozenio a da nisi nama javio da ti cestitamo?Ili imas u planu samo tek hehe

Ace 16.02.2013 19:12

Ma nisam bre .... jos mi i to treba pa tek onda me nece biti na forum :lol:
Postovano sa mobilnog uređaja

bogy 17.02.2013 22:50

Svaka vam cast oba dvoje Zeljko lepo si odpevao :)

nele1 20.02.2013 10:20

Ajmo Neso idemo dalje,nema stajanja.

nele1 05.03.2013 18:01

Neso brate pa prosla zima,ajmo strikaj samo ,ajde nesto novo.
Dodato:
Neso jer ti u zivotu ona tvoja superior 2

nele1 18.04.2013 14:16

Neso neodgovorimi za tvoj Guerini superior 2 jel u zivotu,
i recimi jel si pravio sta novo od ritmike za tvog rolanda i jos nesto jel idu ritmovi od G serije u tvoju klavijaturu,eto toliko pozdrav druze.

nesaband 18.04.2013 14:57

Odgovorio sam ti,prodao sam je pre par godina.
Ritmovi idu iz svih Rolandovih serija,treba ih samo malo srediti.
Ne pravim ja nista novo,kad mi nesto zatreba kupim neki ritam ili dobijem od nekoga.Naravno moja dorada je obavezna.Veruj mi da imam toliko toga da ni ovo nemam vremena sve da sredim za BK-5.Do sad sam sredio oko 100 stylova a imam ih preko hiljadu,uz to sredjujem polako i namenske ritmove,onda midi karaoke fajlove,znaci trebace mi jos dosta vremena da sve sredim,mada ne znam ni ja sta ce mi sve to.:lol:
Uglavnom se svira 100 istih pesama na svim svirkama.Evo ti link pa slusaj kako zvuci BK 5 ako imas vremena i ako te zanima,zanemari moju svirku jer to je sve snimljeno za malo vise od pola sata.

http://soundcloud.com/you/tracks

Pozdrav

zeljko 20.05.2013 01:30

Daj covjece postavi negdje drugo snimke!Ovdje mi trazi da se prijavim i nista ne mogu da cujem.:(

nesaband 20.05.2013 09:05

Da neces mozda da menjas PA-600 za BK-5? hahahahahhaahah.

Snimicu nesto pa cu da stavim na ovaj nov plejer kad budem imao vremena.Imam sada bas puno posla pa ne stizem ni da spavam kako treba a kamoli da postavljam snimke na Yu Midi.

zeljko 20.05.2013 12:48

Pa ja radi se mnogo sa one dvije drugarice sto si ich slikao:lol:

nesaband 20.05.2013 12:50

=)) i ti ces to kume da radis,ali sutra!!!!!

zeljko 27.05.2013 06:25

Ajd ne zezaj vec snimaj hitcinu:DPozdrav za mog druga i neka ga Auto Koje je nedavno kupio dobro sluzi;)

nesaband 27.05.2013 09:46

Bice uskoro nesto samo za tebe.:)

nesaband 29.05.2013 11:45

1 Privitaka
Evo jedan snimak za Zeljka da odpeva.Ovo je nasnimavano na Roladovom BK-5 snimacu.nadam se da nije mnogo nasnimavanjem upropastena matrica posto se gubi na kvaliteu pri svakom narednom nasnimavanju.

nesaband 29.05.2013 13:02

Evo i u Wav formatu,cini mi se da je snimak malo bolji.

https://soundcloud.com/nesaband/jesen-u-mom-sokaku-wav

Boban010 29.05.2013 13:18

Nije mi jasno sta si nasnimavao?Poredjaj boje i odsviraj iz prve,samo vodi racuna da ti,dok ide pesma boja koja svira melodiju bude daleko tisa.Kad Zeljko nasnima svoj glas da ne bude to skupa puno jace od dela u kome je samo forspil.
Sto se ritma tice,moze to jos lepse na BK,daj malo dobos i kontra gitaru,ovde ti dosta dominira bas.

nesaband 29.05.2013 13:26

Nasnimavane su tamburice,u nekim delovima jedna gitara,u forspilu terca na harminici i jos po nesto.
Ne moze sve da se tako odsvira od jednom,mada sam i sve ovo odsvirao iz prve,tacno je da je bas malo dominantniji od kontre i bubnja ali tako je ovaj put ispalo.
Zeza me nesto nuendo pa nisma mogao da radim matricu u njemu.Kad sredim neke probleme sa nuendom onda ce sve to mnogo bolje da zazvuci.Nasnimavanje mi je mnogo utisalo matricu,ali dobro,nadam se da ce biti upotrebljivo Zeljku da nasnimi glas.

Boban010 29.05.2013 13:43

Bice ti cistiji snimak ako ne trpas instrumente jedne preko drugih.Slobodno sviraj jednom bojom u forspilu i sve odsviraj iz prve,mora da bude lepse od ovoga.Aranzman mozes da "obogatis" tako sto negde malo razlazes akorde,negde sviras samo "liniju" itd..

zeljko 29.05.2013 13:59

1 Privitaka
Bobane ne zajebaji:lol:Evo uradjena iz prve sa moje strane...Nadam se da se nece moderatori ljutiti sto sam ja postavio ovdje.Ipak je to nas zajednicki rad:)

nele1 29.05.2013 14:02

Prvo avako na prvo slusanje je ok samo sto bi ja digo bubanj za nijansu i uzmi piket bas zvuci mnogo mocnije inace je super.
Dodato:
Bacicu ovu tastaturu ,pise cak i sta joj nekazem hahahahaha
Dodato:
Zeljko druze super je sada kada si odpevao cuo sam daje i pilot malo jaci znaci solo dok pevas samo Nesa malo neka smanji.

zeljko 29.05.2013 14:18

Meni je i ovako dobro..tacno je da je moglo malo ove tamburice tise kad idu strofe,a sto se tice bubnja dobro je i ne treba da lupa..Kad slusam stare pjesme nigdje bubnja pa opet lijepo..Poz

nesaband 29.05.2013 18:49

drugari,hvala na sugestijama i komentarima.

Ovaj demo je samo demo koji sam ja snimio za pola sata i verovatno je Zeljko potrosio isto toliko vremena.To je cisto da vam kazem sve odlicno odradjeno sa puno gresaka koje bi bile ispravljene da se radilo studijski,ali onda se to ne bi zvao demo snimak nego studijski snimak.

Bubanj,bas,kontra gitara,sve je neujednaceno ja to cujem ali na koji sam nacin to snimio ja sam zadovoljan kvalitetom snimka a i Zeljkovom interpretacijom.

Hvala jos jednom na komentarima i sugestijama.

nele1 29.05.2013 18:58

Neso kazi samo imas li ok zvucnu kartu ili si snimao na onoj od 10e sto je ugradjena unutra.

zeljko 29.05.2013 19:05

Neso ja usnimio vokal koliko mi je trebalo da upalim komp i program,uzeo mikrofon i iz prve odpjevao.Konvertovao u mp3 i to je to za nekih 10 min:)

Trenutno vrijeme na Forumu 22:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org