![]() |
1 Privitaka
|
Korg PA-5X
1 Privitaka
:D
|
|
Stender
1 Privitaka
Ovo se zove "pomocu stapa i kanapa".Ali bukvalno
|
A mukica :))
|
Radomire, nisi zar sinu ti ovo namjestao? :lol:
|
A ovo je bila promocija ekoloskih stendera i parole snadji se.A moze sluziti i za smirivanje navalentnih citaj mortus gostiju.:D
|
Jes, odvalis ga sa sve ko'cem i kutijom zajedno :lol:
|
1 Privitaka
Fajl 5840
=)):lol::D |
1 Privitaka
Aaa vidju djetica!!! =))
|
Postovano sa mobilnog uređaja
|
1 Privitaka
Najnovija vremenska prognoza
|
Protokol za muzičare
1 Privitaka
|
Otkad se povodjani u sve pitaju? :lol: Nisu mi jasne ove reklame, inace jel ima neko da postavi pravila od Jabucanca za njegovu ekipu?
|
|
1 Privitaka
haha istina
|
Ziva istina.
|
:lol:
|
1 Privitaka
Evo danas sam imao priliku da vidim momke koji sviraju svadbu na skupoj opremi,
Mikseta Dinacord PM3,klavijatura PA 3X,kutije Donacord Di Late,skupo da odpadaju usi,ali ne znaju da nameste ni ton a kamoli nesto da odsviraju,=)). Sve brate fajl do fajla i namenski do namenskog ritma,e takvima ja ne bih dao ni 50 eurica da sviraju tezgu.Jedino sto mi se dopalo je dobar bubanj na korgu PA 3X,za zabavnu muziku,tu stvarno skidam kapu ali sve ostalo,strasno da strasnije ne moze biti,ozvucenje i pevac zvuce kao da peva preko telefona:lol:.I takvi nama uzimaju lebac koji teskom mukom mozemo da zaradimo. |
Citat:
|
|
1 Privitaka
|
1 Privitaka
Crnjak :)
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
tek sad video...
Vux-ov post, definiciju muzicara i guitar-ovo upustvo za muzicare... ni meni ono oko reklame nije jasno, mada je upustvo dosta precizno, stavise bilo bi dobro da muzicari uvek dobiju neko nacelno upustvo od domacine, da ne bude posle "Sto mi svirate to a ne ovo, jeste vi normalni, gde je ta pesma da ovaj trenutak, daje nesto brze... " itd itd, pogotovu sto se obicaju razlikuju od sela do sela.
|
1 Privitaka
|
Haha... Znam ovog Baju... :-D
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
|
Piccolo - ovaj ti ne treba :lol:
|
|
Promenio sam naslov teme samo da se slaže sa ovim! :)
|
Ovom netreba akustika u studiju heheh
|
10-Q Vax! ;) Bezveze bi bilo da se otvara još jedna tema.
OT: Svakome se bar jednom desilo... =)) http://www.pohrani.com/f/13/W2/3H4Yg...oh1s1szpho.gif |
1 Privitaka
Bože moj dragi...
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk |
Da li je ovo stvarno ili??? U PM!
Oduzeti ženama pravo glasa pod hitno ili će svet da "prdne u čabar".... Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Nisu samo žene u pitanju, ima glupih i neobrazovanih i kod muškaraca i kod žena. Nažalost, takvi nam kroje život ovde, završe za jedan vikend neki privatni fakultet poput Megatrenda, i direktno upadaju u fotelju. :-(
Mada što se ovog primera tiče, mislim da je lažan profil. |
Na tu temu trba poći od osnovnih razloga za davanje glasa ženama.. Ne bih da ispadnem "sexest" ali, ko se najlakše prima na šuplje priče?
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Ne bih rekao da je lažan profil. Sve je moguće kod ove "biserke" Ave Karabatić, imate na netu kojekakve njene izjave...
Kod Karabatičke se radi o informaciji sa News-Bar weba. To je stranica gdje svatko može upisati lažnu, smiješnu, posprdnu informaciju o bilo čemu i objaviti je kao vijest.
|
1 Privitaka
Evo jednog primjera, vijest do bola =))
|
U ovom slučaju da, ali kad je izjavila da bi ona srušila Crkvu sv. Donata u Zadru i dala izgradit još stariju od nje...hahahahaha...i još puuuuno takvih
Trenutno vrijeme na Forumu 21:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org