![]() |
Samo toliko? A jel ima tako nesto za audi A6 posto moram svakako da mijenjam jedan far....ja sam ga pre godinu dana zahebo nesmijem ni da pricam kako:lol::...poooz
|
Danas mi je sin prvi put dao gol na treningu, ima 6 godina, i ide na trening 2 nedelje.
|
Nek mu je sa srecom.Sport je bitan za klince..... ;)
|
@Zeljko
ima,potrazi na ebay ;) |
Ok probacu....poooz
|
Evo da se pohvalim.....
U nedjelju sam dobio čast da vozim pratnju Međunarodne Memorijalne biciklističke utrke Ivanić - Garešnica - Ivanić, u dužini cca 140 km.... Vozio sam glavnog suca, i novinare... Pratnja vrlo zahtjevna šta se tiče vožnje auta ( vožnja usporedno sa drugim autima, ograđivanje i zaštita skupine biciklista, pažnja da ne naleti neko iz drugog smjera, odbijanje "napada " drugih vozila od posade biciklista )....uglavnom...oprez i napetost 150%... A ja došao ujutro sa svirke, i spavao cjelih 45 minuta... I na kraju....s obzirom da takvo što nisam nikad vozio....dobio i pohvale od glavnog suca utrke.....:D |
Polozio sam vozacki ispit! :)
|
svaka cast, bilo je i vrijeme, sad oprezno vozi, jer prava autoskola ti je tek kad se sam nadjes u dzungli prometa i rijetko ce ti tu koristit neki savjet ili pravilo iz autoskole ;)
|
Emire,neka je sa srećom i pamet u glavu!Pozdrav!
|
cestitam emire! :)
a vidi marnela, uspeo vozacku pre par meseci i odmah savetuje kolege :lol: neka, dobro je to tako marnele! :D samo napred ;) @svirko druze, vazno je da su svi biciklisti zivi i zdravi stigli u cilj :lol: a moglo je i ovako da se zavrsi ... |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org