![]() |
Hvala kolege. Ne zuri se nigde, samo polako i opusteno. ;)
|
ma grandia dosta mi je caleta, neki dan se vracali sa mora i ne da mi da ubrzam ni malo, a ja vidim kolona iza mene, kaze jos propusti kolonu :lol: koda LKW vozim pa moram sporo vozit i pustat :lol:
|
Imam dosta toga da se pozalim ali ipak ima i dobre stvari .... kao na primer, podnovio sam se softwerski sa Cubase SX5.
Igram se sad da vidim sta ima novo :) |
danas u 17h restoran "vojvodina" svirka kod jednog od najbogatijih ljudi u s.pazovi...dobio unuka..a znamo ga odlicno kao dobrog gosta sa finansijske strane!!$-)
|
Simkeres prvo se zalis a sad se hvalis:lol:Salim se malo...neka tako i treba....Poooz
|
eh Zeljko prijatelju...nije sve jedno kad lizes sladoled i nalestis na gumicu za kosu....srecom da nije "ona"gumica koja je za druge svrhe!! :lol:
|
Evo malo pre dosao od doktora isao sam da se prekontrolisem od glave do pete,posto sam imao povecane bijele krvne zrnce i sve je super osim sto kaze da je to zbog pretjeranog pusenja....kaze da pod hitno moram da batalim cigare....dobro je da kaze da ne moram i pivu da bacam;))
|
Evo da kazem dobro je prosao prvi dan nove skolske godine :D
E da sinoc smo ja i Ace napravili mini koncert preko msn-a steta sto nije bilo nikog vise sem nas dvojice, svirka za deset :D |
Pored velikog shopinga danas nasao sam konacno stvarcicu koju sam trazio dugo vremena! Rec je o mobilnom telefonu Ericsson T29s! Moj prvi i najdrazi telefon. Skroz ispravan i funkcionalan. Imam jos i K810i. :)
|
Eeeee nakon duge nesanice i zamjene noc za dan....uspeo sam da pocnem normalno da spavam po noci a ne po danu:lol:Nisam vec duze vrijeme okusio pive...pa oko 3 nedelje najmanje:)A i da sam hteo nisam mogao jer sam se mucio cak jednu citavu sedmicu od bolova rane gdje su mi izvadili zube i uzimao najace tablete sto sam imao.
Vec sledece sedmice u cetrvtak bih trebao ponovo da vadim jos 3 zuba...samo ovaj put me nece zahebat zubar...posto imam iskustva:lol:Dozvolicu mu da mi samo izvadi jedan i sve tako polako a ne kao divljak da vadi sve redom sta mu padne saka....Sta bih trebalo da opet ne mogu da jedem normalno toliko dana:confused:Pozdrav drugovi i lijepo uzivajte |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org