YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ajde da se hvalimo.... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4354)

gega 11.09.2010 06:17

**

Armin je disciplinovan vozac..i sigurno nece da gleeedi filmove u toku voznje.....Ni ja nisam uzeo klavijaturu radi sebe vec zbog zene =))=))
Salim se Armine :D

milanceshow 11.09.2010 07:46

ja sam prodao dvd player pre 5 godina jer nije imao svrhu.Samo je klinac gledao crtace kad smo isli na putovanja,a ja sam ga uzeo jer sam mogao mnogo mp3-a da narezem.Sad su fleske u modi.....tako da dvd i nema neku funkciju.
Jedino da hvatas ribice sa pricom............. ;)
----------------
Da se pohvalim da mogu da uradim 270 skleka.Ali mozda...... =))
Postovano sa mobilnog uređaja

bokivelik 11.09.2010 13:02

....

Da se pohvalim i ja.:winking: Vec tri dana ne pusim za mene je to veliki uspeh.L-)
Planiram na duze staze pa sad koliko izdrzim. Kazu kad predjem 7. dan kasnije vise necu imati zelju da zpalim.=)):lol:

Ace 11.09.2010 15:34

Napred Boki =D>
Podrzavamo te :D

jeftabgd 11.09.2010 15:40

Napred Boki.Podrzavam te kao bivsi strastveni pusac.Ne daj se.

Vule 11.09.2010 15:56

Boki...posle 20 godina pušenja (dogurao sam do dve pakle dnevno i jače) pre dve godine sam ostavio pljuge...frka je mesec do dva,nemoj da te lažu ali ima jedna fora koja je kod mene upalila,ništa grickalice i tablete i gluposti nego čim ti je frka da zapališ sipaj čašu mlake vode,promućkaj po ustima i popi,kod mene je to palilo...i ne predaj se nikako...SREĆNO!!!

Sad je druga priča...MNOOOGO je lepše bez cigara

Dell 11.09.2010 16:44

evo ja pusim neke mozda dvije godine, ali jako smijesno, mozda 3-4 puta tjedno, po 4-5 cigara i to samo kad neko ima (daaa grebator sam) znaci nemam zelju za cigarama nikako, jedino kad ih vidim :S i da, poslije mi muka bude od njih

bokivelik 11.09.2010 18:58

....

Da se nadovezem na Vule-tovu pricu.:D Pravilo za odvikavanje ne postoji.;) Ja sam 14 godina pusac i nikad nisam presao jednu ipo kutiju dnevno to mi je maksimum osim na tezgi gde umem za 8 sati da oderem celu kutiju i nikad nisam ujutru zapalio cigaretu pre nego stavim neki zalogaj voca ili kasicicu meda u usta. Ali u cetvrtak ujutru kad sam posao na poso svratio na kiosk da kupim cigarete kad novcanik prazan nisam imao para kod sebe. Tada sam rekao necu i necu da kupujem i da pusim jer kad sam malo bolje izracunao ja mesecno dajem 50 eura da bi sebe trovao.:D

Vule 11.09.2010 20:55

E da Brate,i ja sam računao 100-120 eura mesečno sam "prodimio"...obraduj sebe nekom sitnicom svakog meseca u toj vrednosti koju bi spuco za pljuge i super :)

neconix 11.09.2010 21:21

Brate sta si ti to pusio za 100eu mesecno?

Trenutno vrijeme na Forumu 19:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org