![]() |
@ Neconix
Samo kvalitet Brate :lol: Marlboro lajt zadnjih 15 godina ...pa računaj,2 kutije dnevno po evrić i malo jače puta 30 dana,a gde su dve tu se načne i treća kad se zasedne u kafani i popije koja i ... :lol: |
ja meni motam moj duvan sam :lol:
vec 3 godine od kad pusim razne holandjanske i americke duvane ... jednom sam s kolegom sa posla, koji dobro poznaje ove becke muzicare, sedao za muzicki sto na nekom veselju, a tamo tamara bliznakovic i sasha nedeljkovic ... ja motam duvan a oni videli to i pitaju sta mi je to? pa sam i njima vrcao po jednu - i to bez filtera =))=)) |
jbg skupe cigare pa i ja sam pravim ali sa masinu za cigareB-)
|
Vule, zar nije Marlboro malo skuplji, kod nas kosta 3.5 marke, znaci 1.25 €
|
@bokivelik
Aaaaaa,druze neces tako lako da se izvuces,ja sam umeo i po par meseci da ne zapalim pa pocnem ponovo,zbog neke gluposti,problema,sekiracije.Na kraju sam uspeo i evo vec 4-5 godina kako se ne trujem(prestao sam da brojim) a sve to posle 20-tak godina aktivnog konzumiranja duvanskog dima. U sustini zelja da zapalis nikada ne prestaje,a osetices to kad neko u tvojoj blizini zapali cigaretu i kad pomirises one prve dimove :lol: To je samo trenutak kada ti primrdaju usi,ali ce uglavnom da ti smrdi kada odes na tezgu pa kad svi zapale,to je uzas! Ili piksla puna opusaka-katastrofa! |
....
Bata Boke ja sam od onih sto vole da konzumiraju duvanski dim i nikad sa nisam zaricao da cu da prestanem. Jednostavno sam dobio zelju da ne zapalim pa sad koliko traje. ;)Ali evo polako guram u 4 dan.:D
|
posle veoma jake dileme,uzeo sam Htc Touch Diamond i mogu vam reci da je fon mnooogo jak!!
sad jos da se priviknem na WM,i na touch screen! :) |
Jos si postao i najbolji klavijaturista! :)
|
hmmmmm zavisi ko ima bolji model :S
|
Ja mislim da je PA800 + iPhone ipak kombinacija snova :P :D
OT: Sutra mi stize novi Shure Beta 58A :) Pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org