![]() |
Tooooooooooo bata Boban:DBas si me nasao,tek sam ustao i oanko sav nikakav pogleda ovo i dodjo sebi kad vidjeh ovu mackicu.uff jest dobrrrrraaaa hehe.Poz
|
|
Evo gdje su talenti.Nazalost poneki od njih se bave drugim poslovima:(
Dodato: Koji majstorcina:D |
To Željko, majstore! Nisam znao da voliš i tamburaše :D
|
Eeeeeeeeee moj druze kad bi ti znao s kim zivim,znao bi da sve moram da slusam:lol:Ma volim ja sve sto je lijepo a pogotovo kad sviraju ovakvi majstori i kad pjeva ovakav majstor kao sto je Zvonko Bogdan.Pravi skolovani pjevacina.Upravo evo bas sad zavrsio gledanje ovog videa,ima dva dijela..Poz
|
Moze neko od kolega iz hrvatske (sa podrucja zagorja) da mi prevede ovu pesmu posto bas ne razumem najbolje neke reci? Muzika je fenomenalna, a i pevac (citam dole da je pokojni) je uspeo uneti neverovatno ljubavi i osecaja u pesmu...
|
|
Citat:
Po pitanju jezika,ni ovdje ga 90% ljudi ne kuži jer to je poseban njihov Zagorski dijalekt koji je jako čupav i ostatku Hrvatske nerazumljiv kao i svi ostali sami za sebe. Anyway,evo ti usporedni test pa ćeš pohvatat i jedno i drugo. :) http://www.pohrani.com/t/2O/8c/45LgZJVX/vice-vukov.jpg |
Pokusavam da skinem pesmu Pozdravi je pozdravi uz ovaj snimak ali mi nesto ne ide.Ne znam gde gresim.:rolleyes:
=)) |
uhh jbt.gdje ovo iskopa,bas i meni treba upustvo da naucim ovu pjesmu svaka cast Neso:lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org