![]() |
Ja mislio da se RAM kod nje meri u litre :confused:
|
Sigurno je prepek,cim se kapica nasla na glavi! :)
|
Sa ovom kapicom si mi bas fancy,a i aerodinamican si!!:lol:
srecom nisi peko prase inace bi bilo ovako: kako ispeci prase?! Kupite prase. Popijte jednu rakiju. Stavite prase u rernu. Popijte jos 3 rakije casice. Stavite celzijusa za 375 rerna. Rakijte jos 4 casice. Okrenite krase. Rakijte jos bocu jednu. Pecite rakiju jos 4 sata. Izvadite rernu iz praseta. Ohladite da se prase saceka. Uzmite rakije jos bocu jednu. Isprasite sece. Stolirajte na servis. Bogolite se mogu!! ------------------------- Znaci ceo tekst mi se uklapa u slikovni ambijent!! :lol: |
dali smijem postaviti sliku moj cocktail sto sam izmislio.? meni je bash paso kako treba
ljep ukusan :D |
2 Privitaka
Evo malo tyrosa, od "novopecenog" yamahasa :PPP
|
**
@Vule
Ponesi od onog prepeka samo koliko stane u najmanju flasicu..necu da pijem...treba mi za sociva :lol::lol: |
@ gega
Stizem Brate za neki dan,nego da me komsije Madjari ne salete za sljivu,malo mi frka :lol: a ima i Dunja i Kruska...da nas ne grdi zena tvoja a,da ti ne zabrani da se druzis sa mnom ko Milancetova njemu? :lol: |
@vule bas lijepo kazance...davno nisam sjedeo uz kazance i uzivao pijuci boziji dar koji proizvodi ta naprava:)A tek uz pjesmu...Gospodin Marnel svira a ja onako dok sam jos pri sebi i trijezan pjevam uz njega a komsinica prati tercu uuuuf:lol:
|
**
1 Privitaka
Preveliki fajlovi pa nije islo sve od jednom...
|
Svaka vam cast obojici!Drago mi je da ste se sreli! :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org