![]() |
Primecuje se da slika sa kiselom vodom delije onako ostro,dok su ostale sa pivom nesto mutne.Sta je to u pitanju?
|
Vax,Jefta,Milance i Tesla.(Nesabend je vec otisao).
|
evo da se i ja oglasim.prvo da se zahvalim nasem drugu Jefti,koji je stvarno ispao pravi domacin.iako nas nije bilo mnogo,bilo je lepo.sve u svemu jos jedno lepo iskustvo.drago mi je da sam licno video bar neke ljude sa fourma i upoznao se sa njima.ovom prilikom ih sve pozdravljam;)
|
Veliki pozdrav za sve forumase sa skupa i sta reci,malo je pravih,dobrih i postenih ljudi!
|
pozdrav i od mene! fotke su cool!:)
da se skup sadrzao vikendom ja bi odmah u autobus iz beca za BG, nazalost jucer mi je bio prvi radni dan nakon 3 nedelje odmora ... i tako da nisam uopste imao sansu da dodjem ... nadam se da ce biti jos takvih mitinga da bi i mi koji nismo imali mogucnost da dodjemo na ovaj prvi skup dosli na iduce ... |
ima li šta novo. koliko vas je bilo i kako vam je bilo?
|
Nadam se da broj na ovom skupu nije delovao obeshrabrujuce i da ce se organizovati jos koji skup. Zao mi je (ali iskreno) sto nisam mogao da dodjem, ali sledeci put cu ispraviti gresku, pa makar ja bio domacin (ako vam Pozarevac nije daleko)
|
cako druze tu smo komsije, ja iz kuceva :D
|
Znam da smo komsije. Pomocices mi u organizaciji kad mi budemo domacini. Salim se, ali ko zna. Ne mora stalno u BGD da se nalazimo.
|
Samo napred!
Mi volimo u goste... :D |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org