![]() |
Citat:
Al' zato kad s' Mirzom oplete ^:)^... |
A ko je taj Nebojsa Vukin?:-"
|
I ja mislim da je Amza najbolji al samo za orientalnu muziku, inace globalno nemogu se odluciti al evo reci cu Kosmajac. Svidza mi se kako taj decko svira a ima i dobar glas za pevanje pa mu zavidim. :D
|
"De gustibus non est disputandum"
Ovde priznajem samo: meni se najvise svidja.........ostalo je "luk i voda",prazne price..... |
Ja sasvim slobodno mogu reci Milan Mirkovic.
Nadaleko i nashiroko su poznate umetnichke sposobnosti ovog mladog klavijaturiste. Nenadmashan u svom poslu i fantastichnih glasovnih mogucnosti. Chovek chiji performans pleni na prvo slushanje! Zene njega i njegov magichni HTC smatraju naprosto neodoljivim! |
Citat:
|
Ma dajte ljudi kakav Milan Mirković...A pitajte ko ga je učio osnove muzičke teorije i tileri,i brzina pa batke tehnika pa pevačke veštine i ostale opasne reči...Niko drugi nego sam maestro CHUCK NORIS!...Pa se vi sad palite koliko vas volja ali Chuck ipak nema konkurencije,bar ne za sledećih 1500 godina,tako mi reko Milan Tarot...;)
|
@neconix
Kako neznas ko je Nebojsa Vukin???? On je u rangu sa Amzom,Citom,Cortanom i ostalima.........Samo bolji!!!!!! A za Milana Mirkovica znam sve to sto ste rekli!Samo nije on u rangu sa Amzom,Citom,Cortanom i ostalima!!!! |
Za Nebojsu Vukina znam da nije ista kategorija kao i ovi navedeni,jer je
on "super-teska" a ovi ostali su neka "muha" ili "bantam". A Mirkovic,inace Draganin rodjak(25 koljeno po muskoj liniji) je van konkurencije. Ima previse zvjezdica,.... |
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org