![]() |
kao sijamski blizanci, sad smo na popravnom đaci
niđe veze Dodato: minus i plus ko amer i rus, u mom svijetu ti si korov a ja hibiskus... kad se vjekoslava huljić zalaufa nema joj ravne...=)) |
-kad sam bi mladjan lovac ja..
kad sam bio u "mladenovac ja".. -robna kuca puna srece i veselja, robna kuca docekala uvek dobrog prijatelja -saban bajramovic-giljam dade Pucjava me daja sose voj rovela "kurceva medalja sose voj rovela -bucmasta si ti,takav sam i ja -aleksandar ilic-oche oche moj veliki oche ocje ocje,"moj veliki"ocje hahha..ovo zadnje je najjace:) |
Jednog dana spazih je sa drugim
Zagrljenu u senci gde kenja :)) Nikom o tebi ne mogu da pricam Niko za tebe ne sme da zna Stojim na uglu pijan ko pi*ka Ljubavi zeljan u noci bez sna. :)) Smej se smej uvek se smej naj vise volim osmeh tvoj ljubavi moja zivote moj osmehom mi dusu paras naj bolja si kad se kar*s :)) |
Saban...
Digni noge na ramena da jos jednom pokusamo! |
Ja stalno pijem i zenu bijem,trazim je kod komsije.:lol:
Nosim ciglu i blokove,zar se ovo zivot zove??(Okovi) |
Postao sam momak nisam vise dete ili
pustio sam stomak nisam vise momak mara mara maramica ostala u travi i mi bi se izgubili da se nismo naguzili hahaha ima toga jos al ne mogu da se seti to pevacima dodje spontano hahahaha |
Mešaj mala...
Nisam kriva što sam zgodna k'o stativa....nikako nikako.... |
Dolazis ti, s kola si znam - Luis.
Nismo vise tako mladi sta je zivot sada znamo, digni noge na ramena da jos jednom pokusamo - Saban. Ljudima svasta pada na pamet ... |
Mala moja uhvati me tuga sto ti neces mene za svog facebook druga, bockao bi te malo, lajkovao status i na farmi ti zalivao kaktus.
|
Burek pita zeljanica krompirača ispod sača-gladan će nam kući stići...ko? ćaća
sogan dolma japrak-dino merlin |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org