YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Igra istine...pa da vidimo koliko ste iskreni? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=9095)

Plavkica 02.05.2009 11:42

Inpektore Kluzo....hm, sam si po mom dolasku ovde ( sa nsc foruma)skinuo moje podatke i izneo ih ovde na forum, zaista ne vidim sto bih se ponavljala, kad si ti svoj posao odlicno odradio...
Vrati koju stranu unazad i sve ce ti biti jasno....

A, sad pitanje za tebe: " zasto i dalje u tebi vlada ta odvratna sumnja"?

Sve si sam napisao na str. 7
Dodato:
Sorry....str.8

bandza 02.05.2009 12:35

Odvratna sumnja ili kakva god ne vlada samo kod mene nego i kod ostalih clanova ovog foruma.Samo sto se jako mali broj odlucio da to kaze javno.Sve dok se ne dokaze suprotno od onoga za sta se ti teretis ovde ti niko nece verovati pa ni ja.Dzaba sto sam ja nasao na drugom forumu istog lika(avatar i pseudonim).Ti ni izbliza ne licis na tu osobu tamo(bar se meni tako ucinilo,mada mozda su te ovde ljudi isprovocirali i povukli na dno).Tacnije izvukli iz tebe ono najcrnje.Mada ako si stvarno zensko i upala si ovde medju azdaje onda svako iskrivljeno ponasanje koje se kod tebe manifestuje se da oprostiti.Jer u nedostatku zenskog sveta se ti poistovecujes sa nama muzicarima i trudis se da igras istu igru iako nisi takva u prirodi.A od toga nema crnje veruj mi.Pogledaj pevacice (cast izuzetcima ako ih ima tamo negde).Cudno je da neko uopste ima zelju da se pridruzi ovakvoj skupini ljudi i da razgovara u onim temama gde uglavnom niko nista pametno nema ni da kaze ni da cuje.Razumem da si kupila klavijaturu pa ti nesto nije jasno pa malo svratis da pitas nesto.Pa ti dosadilo da caskas o opremi pa se malo opustis ovde u svastari.Nego ti pravo ovamo u crni svet.Nemoj nesto da zameris !Ja samo kazem svoje misljenje.I jos jedno sve ti je oprosteno ako si zensko.Jer ti i nismo bas pozeleli neku sjajnu dobrodoslicu na ovaj sajt.
P.S. Kad dokazes da si zensko verovatno ce se stvari naglo izmeniti.To bi bilo sjajno videti.Mislim da bi uzivala-o!

Plavkica 02.05.2009 13:14

Ok.....razumem....

Vidi ovako, meni zaista nije jasno zasto nekome smeta ko dolazi na ovaj, ili bilo koji drugi forum....?
Da, ja jesam zensko, i vremenom ces i ti kao i ostale "neverne tome" to uvideti i videti....
Dosla sam na ovaj forum po pozivu Tesle (mog dobrog druga), i zaista mislim jos dugo ovde da ostanem....Zaista me nervira sva ta neverica i loodilo koje vlada u ljudima.
Mnogo volim da se salim, i zezam, i uopste ne vidim sta ima lose u tome...Mozda je u danasnje vreme ljudima nelogicno da postoje ljudi koji su optimisti, i gledaju verdo na zivot....
Zao mi je sto ste (skoro svi-cast izuzecima) stekli pogresno misljenje....
Tacno je i to da nisam udata, ali to ne znaci da nemam decka...
I jos nesto....da moje ime je Jelena

Dacka 02.05.2009 13:43

josh uvek misle da si mushko?:-O Verovatno misle i za mene:mad: Plavkice bitno je odredjeni ljudi znaju ko si i shta si..:) a za ostale...hm..znash vec..ne bih da budem vulgarna:)

Plavkica 02.05.2009 13:49

Hvala ti Dacka, lepo od tebe.
Zaista nemam nameru nikome da se pravdam!
To sam sto sam......

A kad smo kod igre istine, evo Milancheshow me "video", pa Milance, dali sam zensko ili ne???

milanceshow 02.05.2009 13:58

Po onom sto sam video u tramvaju,Plavkica je zensko!!!!:D
A za Dacku jos uvek neznam.......

Dacka 02.05.2009 14:01

e bre milanceshow pitaj teslu..on je mene "video" :)

Plavkica 02.05.2009 14:03

@ Milancheshow

Mnogo gledas u zenske noge, nije ti to zdravo....=))=))=))
Mozes da ih sprzis, a da nisi toga svestan....hahaha

gega 02.05.2009 14:53

intima

Pozzz Nikkola....:)
Dame se nikad ne pitaju za godine...a kamoli za kilometrazu...=))

Plavkica 02.05.2009 14:55

Pozz Gega....sad nas ubi u pojam....:D

Trenutno vrijeme na Forumu 17:27

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org