![]() |
Citat:
Hvala na komentaru. |
Ok legendo treba da podesis dati radi ta tvoja karta u nuendu i onda ce raditi ok,inace ovako ima kilo suma na integrisanoj zvucnoj karti,Neso probaj stavi piket bas legendo dobices mnogo siru sliku,veliki pozdrav.
Dodato: Neso jesi se snasao. |
1 Privitaka
Evo jednog snimka iz 1989 godine.Tada se moj bend zvao "Radijacija band".
Ovo je jedna od kompozicija koja se nasla na nasoj kaseti.Snimano u profi studiju u to vreme jako dobrom.Sve sto je odsvirano sem bubnja smo mi svirali.Bubanj je odlupan na ritam masini.Snimak je los jer je kaseta sa koje sam prebacio ovu pesmu u komp stara 24 godinice. ne secam se tacnog nazive pesme. |
Aranzman smo sami radili.
|
Nesto kao JV ,gitare i bubanj ;)
Nadam se da vam je pjevačica bila zgodna ;) |
Nemoj da sumnjas.Pevacica mora da bude uvek tip top.
|
1 Privitaka
Evo jos jednog snimka sa tog albuma,samo da znate,pesme,aranzmani muzika i tekstovi su i dalje zasticeni.Autorska prava mora da se postuju.Aranzman za ovu pesmu je moj.
|
nesa legenda,jel pevacica dolazi po nekad na kafu i sada?
|
Ceo band iz tog vremena se redovno vidja a i ponekad radimo zajedno.
Pevacica,ne pije kafu,:lol:,zezam se,vrlo cesto se vidjamo,naravno kao drugari kao sto je bilo oduvek. |
Lepo,i mislim da bi ovo trebalo malcice"probuditi",pesma je vrlo vrlo interesantna.
|
To Nesone ja se dobro secam tvog benda,ai Mire Geze,nikad niko nije pricao kako peva vec kako izgleda a bila top.Mada ja mislim da joj je Nesone uvek davao vitamine jer je morao sef orkestra da to radi hahahaha,Nesa legenda.
|
@Nele1 ne siri dezinformacije,Mira je uvek bila samo moj drug i nista vise.Secas se da se ona u to vreme zabavljala sa basistom koji je svirao sa nama.
|
1 Privitaka
Evo jos jedan kratak forspil od jedne pesme sa istog albuma
|
1 Privitaka
Evo jos ovo i necu vise da vas davim.#:S
|
Ma drug moj nisam rekao da jesi ali sam rekao sustinu daje morao jedan iz orkestra da pegla pevacicu dabi ostala beskonacno sa bendom,inace pobegnu pevaljke samo tako.
|
Foršpili su extra,a ovo sa violinom je spektakularno..Violina je....Svirao sam je u Nižoj muzičkoj školi i nikad sebi nisam oprostio što nisam nastavio slistički odsjek u Srednjoj,i dalje...Šta ćeš?Mladost,ludost!Pozdrav!
|
Neso jel to bese onaj basista sto je i pevao,crn i kovrdzava kosa.
|
Nije,ti mislis na Murtu,on je tada svirao solo gitaru u Radijacija bendu mada je posle u nesabendu svirao bas gitaru.
|
Da nije bila sa Misom levim.
|
Neki snimci su ok a oni gde se cuju midi fajlovi nemam komentara!
|
Na koje snimke mislis gde se cuju midi fajlovi.
|
Ne mogu da se vracam sad na pocetak, ima bas dosta snimaka gde sam izmedju ostalog naleteo i na pustanje midi fajlova...
|
Tu sam verovatno prezentirao samo pevanje inace nikad nisam rekao da sam ja to odsvirao.Pozna se midi fajl iz aviona druze,tu ne moze da se slaze ako si mislio da sam nesto muvao.;)
|
Ma taman posla da sam mislio da je muvanje u pitanju :) nego kazem ne volim da ga cujem i mislim da u demo snimcima ne treba da bude mesto midi fajlu, vec treba prezentovati svoje masine i svoju tehniku
|
Citat:
To sam mislio neso maloprije ... A Nele je postavio dijagnozu za desetku , mislim o statusu pjevačica u bendu ...;) |
@Nesaband
S'kim se ja druzim,pa ti si cukundeda,cuj jos 1989 snimano..... Predlazem da ti se hitno promeni status "Doktor Nesa",mislim da s pravom zasluzujes da bude "Prastariks" onaj chicha iz Asterixa i Obeliksa!=))=)) |
Au Neso, bas si me pozitivno iznenadio. Ove stvari od 20 i kusur godina su vrhunski odradjene. Nije mi jasno kako nisam pre cuo ako ste vec izdali kasetu, posto slusam narodnu od malih nogu... Svaka cast na idejama i celokupnom aranzmanu.
|
1 Privitaka
Citat:
Ako me zdravlje posluzi mozda cu neke od ovih pesama da ponovo uradim. @Yamahapassion. Izdato je u malom broju primeraka,oko 5.000 kaseta koliko se secam.Mislim da je izdato za Jugodisk ako me pamcenje dobro sluzi.naravno sve smo sami finansirali,odvajali pare,snimili i da ne bese onih desavanja 90-tih taj bend bi mozda nesto i napravio na nasoj estradi.Poslednje sto smo zajedno odradili je bio nastup na fesivalu "Mesam".sa pesmom secer i med.Evo postavisu i taj snimak.Mozda se neko i seca ove pesme.L-) |
1 Privitaka
A ovako mi krci glas u 9h ujutro.:lol:
|
Citat:
|
1 Privitaka
Evo kako zvuci Roland BK-5 t.j. Midi fajl koji je editovan u samoj klavijaturi.Moj glas i moje pevanje nije ni bitno na ovom snimku.Mene interesuju vasi komentari o tome kako vam zvuci ovaj midi karaoke fajl?
|
Odnos instrumenata u miksu je sasvim u redu, vokal ima taman toliki Level koliki i treba da ima, sto znaci da je "legao" u aranzman i ne poubija sve instrumente kada se pojavi. To bi u sustini bilo "to", s' tim da ne dizes toliko te visoke na EQ jer ih je i vise nego previse, tako da se onaj Finger Snap, na primjer, jedva prepoznaje da je Finger Snap, HiHatovi su preostri, cinele takodje, Snare dobosa isto tako. Smanji te visoke i to pozamasno i bice sve u redu. Generalno smanji i hall na instrumentima ali ne drasticno, recimo za 15% jer tako djelujes "realnije". Vjerovatno slusas pri miksu na necemu sto te vara i laze, pa nemas realnu sliku. I
I sta se zalis na svoje pjevanje, ono je vrlo stabilno i konkretno, samo da ubijes za 2 do 3 dB frekvencije oko 250Hz jer ima malo "mumlanja". 'Ajde probaj ovo pa postavi ponovo, da cujemo razliku. |
Jbg.zasto ovaj Player ponekad nece da krene.Pise Buffering i tako stoji a ja ne mogu da cujem pjesmu:">
|
Hvala na komentaru.Ovaj miks je radjen na slusalicama i vara me,to je tacno.Sutra kad ostanem sam i kad mogu da odradim na mom kucnom monitoringu sredicu sve da bude tip top.Nemam problema vise sa muzickom kartom koje sam imao,ucim polako da radim u Nuendu,za sad to ide polako ali dobro i nadam se da ce i pevanje biti jos bolje nego sto je na ovom snimku.
|
Citat:
|
Pa jbt.kako to?De mi reci koji anbiter je najbolji pa da predjem kad mogu
Dodato: Nije samo to Problem u zadnje vrijeme me zovu non stop na Handy ili Telefon i spustaju slusalicu,mozes zamislit?Arcor tj vodafon se sad zove Dodato: Pff sad probao ovaj predzadni snimak die a ovaj zadnji nece..Ne mogu da vjerujem hehe |
Ima samo jedan u Njemackoj i bices najsrecniji covjek na internetu. Kabel Deutschland ali tarifa 100.000 gdje ti Internet ide preko TV kabla a ne preko telefonskog glassfasera. Vjeruj mi da je stvarno 100Mbit/sec. Bukvalno letis po netu. Evo uskoro pustaju u pogon novu tehnologiju opet preko TV kabla koja ide i do 1.000Mbita/sec. Test faza je zavrsena, cim ga puste u pogon odmah uzimam.
|
Aha dobivao sam ponude tj.reklame u postu ali nisam bio siguran da valja to preko kabla.A de mi reci sta da radim onda za Telefon,posto je kod meine sve preko arcora?Da li cu morati ostaviti da Telefon die preko arcora a Internet preko kabla?
Dodato: Neso druze cuo sam ovaj prije snimak gdje pjevas.Mogu ti reci samo da je super odpjevano:Ako je ovaj zadnji jos bolji onda skidam kapu svakako.Svaka cast dobro ti i pjevas druze.Poz |
Malo smo Off ali samo jos ovo, sve ide preko istog tog TV kabla i Internet i Telefon, kao i do sada ali preko jednog posebnog modema koji je pravljen za TV a ne za telefonski kabl. Sve oni urade, tvoje je samo da das Arcoru otkaz. Uradi to, garantujem ti najbrzi internet u Evropi.
|
Evo sad ide i ovaj zadnji snimak...Suuuper Neso pjevas a i snimak mi se svidja.Tooo majstore razvaljujes.Sta ce ti ko sviraj i pjevaj sam bolje pjevas od mnogih tvojih pjevaca sa kojima si radio i Koje sam ja cuo do sada na tvojim snimicma..Pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org