![]() |
Odlicno odsvirano , profesionalno , bravo majstore
|
Hvala vam momci ;)
|
Evo i Tomicinog Laganog prepleta, koji je sve samo ne lagan, tako da ima dosta gresaka, no ispravice se ;)
|
Steta sto nemas bolju harmoniku,ruka ti je jako mekana,sto je odlicno,mnogo si napredovao i krajnje je vreme da pocnes da skupljas eurice za neku ozbiljnu harmoniku.;)
|
Hvala puno Neso, otres'o me Tyros k'o medo krusku, ali bice nadam se na ljeto para :)
|
Odlicno odsvirano , hm , dali bi to mogo odsvirati na tyrosu , pa ga sacuvati kao mid . Svaka cast marnele kamoli srece da i ja imam tako lepe trilere stvarno lepo sviras , a sto se tice tyrosa sto te otreso ko medo krusku , i mene ce uskoro hahaha , a mog kolegu je bas posteno otreso tyros 4 al,,,,,, za takvim spravama netreba zaliti , ,,, pozdrav
|
Evo snimio sam, ali ne da mi prebacit na usb, ne znam zasto, znas li kako cu prebacit?
|
Copy - paste.
To ti je jedna od glavnih funkcija na tyrosu. Nadam se da si sejvao midi koji si odsvirao. Postovano sa mobilnog uređaja |
Jesam, i probao sam copy-paste, ali mi paste zaledjen na usb tabu.
|
Jesi probao nesto drugo kopirati na usb?neki ritam?
Mozes li kopirati na hdd ? Kada promjenis funkciju od tipke paste,dali ta radi? Mozda je mehanicki problem... Postovano sa mobilnog uređaja |
Na HD hoce, na USB nece, probacu drugi USB.
|
Svaka čast brate. Koliko košta jedna ovakva harmonika? Razmišljam da pazarim jednu da razvlačim kući :D
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
Hvala puno, ovako jedna ne puno, mozes je naci ispod 1000 eura.
|
Dell majstore, gledao sam ti snimak juce, ali evo i ovde da ti pohvalim rad, nastavi tako i dalje ;)
Postovano sa mobilnog uređaja |
Hvala Ace brate ;) Gagane imas pp, ubacio sam drugi usb, jer sam probao prebacit preko zoom h1 snimaca.
|
Evo moje kompozicije, dosta necisto odsvirano jer je sve od prve preko tyrosovog recordera.
|
svaka cast majstore meni je ovo super :)
|
Veoma mi se dopada kako ti radi tyros a posebno tema koju si odsviro bas fantasticno , perfektno , svaka cast marnele . Pozdrav
|
Hvala momci na komentarima, gagane jel midi file ok?
|
Jeste ok , hvala kolega . pozdrav
|
|
Dell saund ti je odlican samo simi sve ovo odradio zabavnjacki od sviranja do pevanja e sad neznam jesili namerno tako zeleo ?
veliki pozdrav |
Otprilike, mogao sam da sam htio to malo zaviti, samo u mom kraju to ne gotive previse, nemaju ukusa, hvala ti ;)
|
HAHAHAHA tisi legenda pa znam da vole te obrnute trilere skoro svi ,ja sam nekada radio sa Salemom Sihirlicem on je opasno to dobro radio.On jje tvoj Mostarac.
|
Kako bilo,meni se sviđa jer ne preferiram pretjerivanje s zavijanje. :D
|
Hahahah hvala vam momci, poznajem Salema Sihirlica, on je iz predgradja iz Bijelog Polja, sin Eko mu je registriran na forumu samo nije odavno aktivan.
|
Evo nesto iscupano iz naftalina, jos tamo iz 2008. kad sam tek pocinjao da sviram harmoniku, ja i moj veeeliki prijatelj Yamahapassion smo uradili ovaj snimak. Zacudicete se na cemu je radjeno. Ja upalio neku dvojku s midi filea i nasnimavao prvi glas i tercu u programu Goldwave sa mojom Weltmeister Consonom pa poslao Yamahapassionu, a on nasnimio bas i kontru sa VSamplera ako se ne varam, svirajuci na nekoj djecijoj klavijaturi sa MIDI izlazom.
|
jooooj zemljo indijo :lol: gde ovo iskopa.... koji smo indijanci bili
|
.....
hehe...nemgu se suzdrzat a da neprokomentarisem grandijin komentarr....
mogu vec da si zamislim ovu kompoziciju kao video-spot ... zeljko seta kroz vocar a marnel sa armonikce i bendom (kontra, violine ...) iza njega ... s druge strane neka lepa pevacica ... ma idi begaj bre, to bi bio hit :lol: vec mi isto kroz glavu proleti neki kadar...s druge strane neka lepa pevacica...a kasno poslijepodne je...zalazak sunca...roj pcela se vraca sa maslacaka...seljak prodje sa konjskim kolima dizuci laganu prasinu sa drumskog putica...stado ovaca bleji tuzno iz daljine...a zeljko sa nakrivljenim sesirem na glavi i brcicima ko sekula pjeva...e onda uleti ekrem jevric pa vam ga osine po terci ..... grandia,nabavi kameru i roj pcela....ja cu da se pobrinem o pjevacici :)) dell koliko godina imas ako se smije znat? i koliko dugo sviras? ....mslim,da netrebam komentarisat sviranje,nemam ti ja staza za to dovoljno :) |
Majka mi je alergicna na pcele, ako je genetika to prenijela na mene, nosi roj pcela iz spota ako boga znas :lol:
Inace, godina imam 21-nu, tesko je reci koliko sviram. U principu od neke tamo 8. godine kad sam posao u glazbenu, ali konkretno od 2008. sviram. |
...
znaci prstici su razgibani...tamam kakvi trebaju
odlicna svirka...a ni inspiracije ti nemanjka . svaka cast!! onda se ti u spotu muvaj oko pjevaljke...a zeljo nek se snalazi sa pcelama. (ima da izgleda ko onaj pcelar iz kamijondzija kad su pcele prevozili :lol:) |
Gdje nadje taj spot?To je bio pocetak moje pjevacke karijere,sad bi to ja i Dell mnogo bolje odradili sigurno:confused:Samo vi zezajte ti i Granadija a vidjece te vi jos,samo polahko:-SS
|
..
ma zeljko...nesumnjam ja u vas dvojicu...mene brine dali ce pcele odratit svoj poso...:D
|
|
Koga si ti krstavao=))=))=))Salim se druze svaka cast,samo me zeza malo YouTube prekida snimak jedva sam nesto malo cuo..Pozz
|
....
Dell mogu da izjavim da si usao medju profesionalce svaka cast. Da zanas da u buducnosti moras sve vise opravdavati profesiu muzicara. Znaci greske vise ne postoje. Veliki pozdrav za tebe.:D;)
|
Svaka cast mladi kolega! Ovaj zadnji snimak pokazuje koliko si munjevito uznapredovao za neverovatno kratko vreme, mislim da mozes biti uzor svim mladjim muzicarima, i onima koji pocinju da se bave muzikom. Jedino ti zameram na duzini snimka, stavi brate nesto duze ako imas sa tog krstenja pa da se nauzivamo.
|
Hvala vam momci puno na pozitivnim komentarima :) Snimaka nema vise, ovo me je ortak snimao koji se tu zatekao.
|
|
Nije lose druze:)Meni se svidja ovo.Nastavi samo tako dalje pa mozda i napravimo neki dil ja i ti jednog dana.ti meni tekst ja tebi par stotina eurica:lol:Pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org