![]() |
Lijepo ste se vi organizovali..Od svih instrumenata najjači vam je onaj kotlić.:))Pozdrav!
|
Vule prosao pored mene ko da ne postojim,al neka neka,heh salim se.
|
@gega szep a bogracsod....Svaka vam cast lijepe slike...Poooz
|
**
Hvala na komentarima.
Moram ovo jos napisati....Vuleta morate upoznati licno...videcete de je Gromada od coveka....ima Ooooogromne dlanove i nije ,,Sima strahota,,kao sto mozda neki misle :lol::lol: Vrstan muzicar i pevac...poznavalac klavijature. Sada sam tek video u kojoj Ligi igraju on i Milance ;) Drago mi je da se pruzila prilika upoznati ga licno kao i njegovu suprugu . |
Vidim da se dobro jelo........ :)
Savet za Vuleta : Kamilica se daje bebama koja imaju kolike i bolove u stomaku, koriste je deca, odrasli za olakšavanje varenja, protiv gasova i nadimanja. :) |
Lepo lepo!!!!
Pozdrav za nase clanove koji daju dobar primer drugim kolegama da se treba druziti,saradjivati a usput malo pojesti i popiti. |
Neso nije to nista cekaj dok jos postve u demo sta su svirali i pjevali...Tako je rekao Vule da ce biti i duet,pa da cujemo....Inace od kad sam narucio takvo kazance za gulas i riblju corbu od tasta(punca)i jos nista nema ni njega ni kazanceta:lol:Ne dolazi covjek iz Madjarske vise od kako je u pemziji..da je bar poveo tastu sa sobom pa hajd,nego ostvio ovdje pa da ja moram da trcim za njom kad nesto treba=))
|
lepe slike svaka cast ;)
a gledajte vuleta, G6 i pa2x ni da pogleda, odmah na tyros3 :lol: u pravu si vule, te mashine imas i sam kuci ;) @gega mogao si i nas da zoves na jedno tanjirce domaceg pasulja :( pozdrav |
**
Bice mozda prilike...svet je mali...;)
Pre nove godine nameravamo posetiti naseg Brata Milanceta iz Niski region....ne znam dali je znao za to do sada, ali ako nije sada ce da procita :-) :-) |
:lol:
iznenadjenje! :lol: |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org