![]() |
Uhhhh madjarice su dobre...ja zivim s jednom:lol:Uskoro stize nesto i na madjarskom u moje demo snimke heheh
|
Čardaš igra lijepa mađarica... xD To to samo stavi nesto, da jo to skinem za iduce godine, da im zapjevam nesto madarsko hehehe Ja kad propjevam skuplji izlaz nego ulaz :D
|
Uhhhh buraz!!!cardas da ja odsviram nema sanse tesko je to...Ja sam razmisljao da nesto snimim na madjarskom,posto ima puno pjesama koje su nase samo pjevanje je na madjarskom hehehhe...To cu valjda znati da odsviram..jbg sviram po naski a zena nek pjeva na madjarski:confused:
|
hvala nesa na lijepim zeljama, p.s. vracaj sliku neke zenske, bas na tvojoj slici odmarao oci :lol:
|
Lijepo otvorio upravo sada flasu bijelog vina i vjezbam slusajuci onu pjesmu "kad umoran budem pao"jer je skidam i vec nije lose ali nisam zadovoljan...pa cim uspem nesto bice ekstra za yamahupaissona...posto je trazio;)
|
##
@zeljko.
Cardas je sasvim jednostavan za sviranje ;) Sviranje trilera je puuuno teze. A sto se pevanja tice,i ja cu da ti pevam ako treba =)) samo kolege na forumu nece da razumeju bas nista:D @drifty Daj malo vise detalja.. |
Evo i ja da se pohvalim kupio sam nove studijske slusalice Samson SR850.. :)
|
Ja sam danas dobio 4 iz matematike, i jako sam srecan... :D
|
A madarice ko madarice, piletina mlada, uglavnom ucili smo "stranim rijecima", predpostavljate na sta mislim, udarali votke i rakije s njima hehe :D
|
@gega mozda za tebe ali bar meni je to tesko za svirati...a ako nemaju moderatori nista protiv cu da postavim ovdje midi koji imam naravno u mp3 formatu pa da cujes ako je to to na sta se za cardas odnosi ili mozda ima vise tih cardasa heheh ja nemam pojma...Poooz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org