![]() |
**
@Dell
;nego se bavit najzdravijim sportom-setanjem :) Svaki dan po 2-3 km i dobar :) ; Potpuno si u pravu .......:lol::lol: |
@Dell
e sinko..kad napunis 4 deceniju,onda razmisljas o svemu,ponajvise o zdravlju.Mlad si decko ima vremena,ali 1 je zivot i ne treba ga upropastiti.Ja sam do skoro vodio lagodan zivot tipa:hrana i pice "NO limits"skoro svakodnevno,sport iz fotelje-PES 2011,sex.....sta je to???:lol: |
@ Dell
ima li kod tebe neka nova telesna aktivnost da nam se pohvalis ili je i to sve u domenu teorije? :lol: |
Danas mi donio golub pismo i kaznu od 60 eura, zbog "spore" voznje
|
@simkeres, pa jbg 4 decenija i zrelost jos vise od tebe zahtijeva da batalis te "zenske" metode mrsanja i radis to na hardcore way :)
@Vule, bice skoro :D :D :D |
To si rekao i pretprosle godine!!!
Verujemo da ce ova godina biti znacajna za tebe po tom ptanju!!! |
Pitch-band na PA2x mi je dobio udar,oduzela mu se jedna strana. :(
|
Nocas kad sam vracao sa tezge,na autoputu Novi Sad-Beograd negde blizu Beograda nesto mi puklo u zadnjem levom tocku pri brzini od 130km/h...desilo se da je sve vise i vise kraljalo,na kraju sam morao da stanem na jednoj benzinskoj pumpi,uzeo dizalicu i digao auto, a tocak dobio lufta za citava 2 cm,i kad ga zavrtim unutar tocka je neobican i los nagovestavajuc zvuk :S
od te pumpe do servisa gde inace servisiram auto sam morao da vozim (ali bukvano 10km/h)jer takav zvuk kad pocne da drobi i da krlja imate osecaj kao da neko lupa cekicem po felni.Predpostavio sam da je lezaj(lager)otisao u k...c,da bi se i obistinilo kod servisera.Lezaj se raspao i sve kuglice su poispadale kad je skinuo dobos gde su paknovi.Nedaj Boze nikom da dozivi tako nesto,a to mi se desilo oko 03:00h posle ponoci,na auto putu gde su i sa leve i sa desne strane njive! Osecaj je vise nego neprijatan,srecom lagano sam vozio i nekako se dovukao do servisa u centru BGD-a posle vise od 2.5 sata voznje(pa da sam peske isao stigao bi za to vreme),i jos sam cekao do 09:00h da se servis otvori,a eto posto inace sam dobar sa svima njima,ubacili su me preko reda jer su vec imali 2 auta na kanalu!Cela zajebancija je trajala oko 10tak min dok je stavio nov lezaj i 30 evra za deo i ruke! Eto to je bilo jedno mnogo ruzno iskustvo,i nadam se da necu vise nikad ovako nesto iskusiti! |
Vec tri dana me drma temperatura...:mad:
|
Hajde da se i ja malo zalim :) Prva stvar: Nakon dvadeset godina svirke (tezga) cini mi se da sam ogluvio i pod hitno kupujem monitor jer ce ljudi koji mi dolaz na svirku dobiti mozdani od jacine na kojoj sviram... Drugo: Vec danima pokusavam da provalim vokalist na PA1XPRO i dalje na mixeti imam suhu tercu ko barut, ne mogu da dobijem ni hall ni eho iz Korga... Trece: Neko mi je razbio staklo na gepeku... Cetvrto: Udebljo sam se ko krmak...Peto: Mjesecima imam problem sa grlom, hronicna upala :( Necu dalje a ima jos :) ...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org