![]() |
Cestitam grandija i nadam se da ce da te posluzi ta spravica..;)Zaboravih da kazem...sad ce grandija prvih dana nema da spava,dok masinu ne upozna:)Pooooz
|
@Grandia
Ih 60 evra,gori si od Pirocanca!:lol: Ipak cestitke jer znam situaciju,tako je to kad "Kokoska peva u kuci a ne petao"!=))=)) |
"kokoska peva a ne petao" ... :lol:
jeste u pravu si, ja velim tako samo kod mog bate milashina (po babine linije) i kod sudije ... al eve i kod mene |
To se kaze "Pevac peva,a kokoska pise note!" :)
|
Kako god da okrenes, zene se uvek nesto pitaju :D
|
Cika Predraze, ako ne bude za koji dan neki demo ima da ti sredim BANANU kod kolega :lol: :lol: :lol: :lol:
zna on da se salim ;) |
ma ja razumem komendiju i tesko da me neko naljuti ;) pogotovo neko koga volim i cenim ...
a za demo bit ce ovaj vikend, samo da nabavim prvo usb-midi kabal ...:) suvise modula a samo 16 midi kanala = chaos! |
Od sinoc sam PONOVO ponosni vlasnik Korg PA80 sa 16mb flashom. Sad su u mojoj ergeli PA80 i mladji brat sa nulom vise. :D Mora se, dva muzicara u kuci, ne mogu na jednu klavijaturu :)
Pozdrav svima |
e nek je sa srecom Shkore, nema nista bez Pa 80 :D
|
Neznam tu klavijaturu a ako si ti srecan i drago ti sto je imas...onda samo mogu i ja da ti pozelim sve najbolje i da te sluzi...Pozdrav
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org