![]() |
a dobro, osim Nebojse Vukina i Milana Mirkovica, ima i jos dvojica Nebojsa i jedan Stankovic koji je drama svirac (skida Georgieva u djuture) , a od Nebojse Vukina omiljena mi je Dunav ti i ja, super pjesmica :)
|
@Vaxter
A sta je to HTC,jel to neka nova klavijatura? |
HTC = Magnet za ribe.........
|
Rade Kosmajac.......Jedan jedini......
|
Jordan Rudess nije klavijaturista, vec vanzemaljac! :))
Najjache mi shto su svi uvek u tripu da dream theater ima neke jebene solaze na gitari, a ono on to svira na klavijaturi! :)) HTC je chista magija pretochena u parche tehnologije... |
Haha =))
A otkud ideja da je HTC magnet za ribe ?! :confused: Zamislite vanzemaljac Iti (E.T.) da peva. Narocito brze pesme. Bio bi najjaci pevac! Jos jednu pa da popadamo =)) |
Ti ne znash koliko pichaka moze da se navata na HTC?
Ali bazi, samo HTC sa win mobile. Nikako sa Androidom... Morash da ga imash da bi shvatio. Nema druge... Jbg, nismo svi te srece... Neki ovde jesu, a mi ostali, sica, mozemo samo da im se divimo... |
Hehe a ti prvo kad udzes u nekom lokalu vadis telefon iz dzepa i kazes: "ljudi vidite ja imam HTC" i ribe odma dolaze. Luda stvar!
Al mislim da je BMW bolji magnet od HTC |
Ja ne...
Nemam htc-a... Na zalost, moram po starinjski da 'fatam ribu. Na lepotu i sharm... :) Ali, veruj mi, provereno je bolji magnet i od BMWa i Mechke Bozane zajedno! Ne postoji dzabe ona:"ko nema obilan, ima mobilan!". :)) |
Citat:
za to sam vec vise puta cuo, ovi okolina pozarevca su opasni kad traze muziku, a zamislite tek situaciju kad su pijani ... auuuu, tesko tom muzikantu koji razocara pozarevcance ...:lol: i meni se to ne svidja al takvi su oni ... vecina ...:D |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org