![]() |
zao mi je makso,ali ja stvarno ne mogu da preslusam tvoje snimke/
molim nekog od admina da mi objasni u cemu je problem a tebe molim da mi posaljes link gde si to snimio pa da tamo preslusam. pozdrav svima |
Pozdrav za nesu , ja sam ih otvorio misim mogu ih cuti moguce je da ti net brlja .A veruj mi oce to sam sam se uverio
|
Svaka cast makso, super svirka, a Yamaha za 10 :)
Evo i ja sviram korga ali mi se jako svidja yamahin zvuk pogoto tyros-a.. |
Maxo maxo,slusa te taj tiros opasno.Najzad mi je proradio plejer,uh bas sam se nanervirao sto nije radio:lol:
dobra svirka,mada meni se licno vise dopada kako sviras zabavnu muziku. daj nesto jos od toga,za mene i drugare. Dodato: @gagan ma stvarno ovaj net ume da zeza opasno i da nervira covek. Ja se nisam smirio dok nisam resio problem,malo uz pomoc acekorga i malo uz moj glupi mozak=)) |
Hvala ljudi...Ritmovi su Jocini,a ja koristim sve što mi se dopadne,bilo da je Jocino,moje,ili bilo čije...Evo,ova trubačka rumba je moja(pravio sam je za PSR 3000,samo sam sad ubacio druge instrumente)-solo truba je semplovana.
A,na drugom snimku je Yamahin ritam,samo sam ga ja malo premiksao i promjenio neke instrumente-solo je editovan Grand piano,a solo gitara je yamahina-superarticulation,needitovana.Mislio sam nešto i otpjevati,ali me iscrpio neki stomačni virus,pa ćemo to ostaviti zasljedeći put.Pozdrav! <embed src="http://www.*******.com/embed/495153592/ec702e25" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" /> <embed src="http://www.*******.com/embed/495154506/a70869cc" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" /> |
Ljudi ne bih da vredjam nikoga ,Yamaha je super sprava ali ne za narodnjake.
|
**
Interesantan stav....ali zasto ne obrazlozite zbog cega nije za narodnjake?
|
Zato sto mnogo zna da zaboli zadnjica kada treba dugo da se sedi dok se ne sredi klavijatura, ali onda kada se dobije zeljeni sound svi bi nesto da se menjaju... :))
|
:lol::lol:
|
Pa,ja je i koristim samo za jazz.:))
Šala,hajde da se sad vratimo na temu...Pozdrav! |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org