YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Boban010-Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13903)

grandia 02.12.2010 22:24

ma ja sam se samo malko salio, taman posla da me moja uvati s neku drugu :-O

taman bi bio za "sobata na kuku lele = shoksoba" :lol:

da ne ispadnem komplet u offtopic:

cenim tvoje kolege kao i tebe i ako ih ne znam, al reko bi da je u tvojem bendu pevac jedina slaba tacka ... nemoj da cita on ovo il da mu kazes, ce se ljuti covek na mene, jednostavno ovako - nemam iskustva s pevanje, al cujem da falsira i ne drzi tonove ... valjda ce da se poboljsa nekad :D

ti si onaj kad gledas sa nase strane desno (blizu zvucnika), posto harmonikas imao - reko bi neki korg il yamahu ispred sebe :confused:

pozdrav za tebe i juzne iskre bend

nesaband 02.12.2010 22:30

ne bi da kvarim bobanovu demo stranu ali te ja bas i ne razumem u potpunosti????kolega,to je posao od najvise pet minuta kad imas sve na dlanu i nema tu neke filozofije..

Za ritmove ako ih sam kucas u klavijaturi ima sigurno mnogo posla,ali to nije razlog da ako te bas interesuje kako se cuje ova stop truba postavis te parametre na brzaka i to je to.
nema razloga da bilo ko postavlja nesto ovako u download sekciju.
Nadam se da se ne ljutis.
Ja priznajem da sam lenj ali ti si me presisao
jos jednom se zahvaljujem mom drugu bobanu010 i izvinjavam se sto sam otisao od teme njegove demo strane.

zoric 02.12.2010 22:37

Cuj druze ovo je bobanova tema ja nisam bitan niko nije rekao da se ovo stavi u download sekciju vec da postavi snimak trube u svoju demo sekciju u vidu kao sto je i dosad stavljao svoje snimke i kolega boban me je shvatio i odgovorio na to.imam privatnu firmu i oduzima mi 18 sati dnevno i nestizem nista i kada stignem gledam da stimam ritmove,a imam sasvim ok trube na Tritonu tako da mi nisu potrebne samo zelim da cujem kako rade i zbog naseg kolege bobana trebalo bi da se drzis njegove teme.ziv bio.

Boban010 02.12.2010 23:59

@Makso68
Hvala druze,ne razumem samo sta ce ti ove postavke,kolko se secam prodao si GW8?
A za devojke no problemo,ce da bidne sredjeno!
@Grandia
Ovo oko pevaca,nema ljutish,znam ja za to,da se popravi nece,jedino sto je pri kraju "radnog veka" pa cemo morati da sto skorije obezbedimo zamenu.Mada nam je izbor pevaca u Pirotu "olele",a podmladka skoro i da nema,sve u svemu lose nam se pise......
Postavicu jos koji snimak gde se i ja vidim,ovog puta je kamerman snimio i muzicare :lol:,a kolega ima PA80.
@nesaband & zoricd
Obojica ste OK "momci" :lol: i moji dobri prijatelji,nema potrebe da se zamerate jedan drugome,pogotovu sto bi ovi komentari koje razmenjujemo skroz drugachije "zvuchali" kad bi to bilo uzivo.Nijedan od vas nije imao lose namere,samo ste pogresno protumacili komentare...
p.s.Drago mi je sto je sve vise korisnika GW8 i to sa razlicitim konceptima "pakovanja" iste!

makso68 03.12.2010 15:03

Ne,druže,nisam je još prodao,a sve su prilike da i neću.Jest da radim na Tyrosu 2,ali mi GW 8 nekao drag...Pozdrav!

Boban010 03.12.2010 16:40

Drago mi je sto to cujem prijatelju.Jesi li menjao nesto u svojoj postavci na GW8?
U medjuvremenu evo jos jedan snimak,mora tema da se ispostuje!:lol:

Juzne iskre band,svadba Gordane i Aleksandra,Villa Dijana,Pirot4.mp4
You need to upgrade your Flash Player
Harmonika koja svira prvu u forspilu je sa GW8!

fudbaler 03.12.2010 19:33

Prva liga ti je harmonika...ako te ne muci postavi MFX EQ za nju;)....Hvala unapred Boki!

makso68 03.12.2010 19:54

Nisam ništa mjenjao,koristim Tyros 2,a GW 8 koristim za leteće svirke(ispraćaj mlade i sl.)I ovako izlazi super na razglas.Pozdrav!

Boban010 03.12.2010 23:58

Hvala ljudi na komentarima,a evo jedan snimak samo za bata Predraga,pozdrav druze!

Juzne iskre band,svadba Gordane i Aleksandra,Villa Dijana,Pirot5.mp4
Dodato:
Evo jedno frulashko kolce Tihomira Punovica-Dushanovachko!

Roland GW8 Demo2.mp4

nesaband 09.12.2010 12:26

radi GW8 ko sat,cyjem da si to nasnimavao na samoj klavijaturi.
Ovo je pokazna vezba da GW8 moze da radi i kao mali studio!!!!

lepo odsvirano,ja slusam na laptopu snimak i ne cujem dobro kontru ali verovatno se ona bolje cuje nego su ovi zvucnici na laptopu ipak losi.

Trenutno vrijeme na Forumu 08:35

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org