![]() |
Shta je ovo, koji moj... :surprise:
=)) =)) =)) |
hebo je ćaća jest pjeva a tek triler da se naježiš a posle svirke ovako izgleda
|
Ha,ha, znam ovog pevaca i harmonikasa,moji zemljaci.Pao sam kad sam video snimak a Vendi mi bas ne izgleda u vinklu.Klasicna drolja.Kako li samo bije glavom a trilerise i kad prica,najavljuje.Boze sacuvaj!
|
Prijatelju,ja imam predlog da se harmonikasi i klavijaturisti koji ne znaju da sviraju pocnu da skidaju goli,i da vidis onda...mozda bi i oni postali zvezde,pogotovu ako se nadje neki sa golemom patkom.Ima zenska publika da ga prati na svaku svirku,_ebes sviranje...ha,ha,ha...A?
|
Upravu si drmitavet.
Evo ja sam zivi primer------25cm----------:)) |
|
Ovoj kravetini Vendi ne bi dao ni Eliminatore da mi vuche na svirku a kamo li da je pratim ili nedo Bog pevam sa njom.A da sam neko iz benda sa onog klipa,momentalno bi ostavio instrument i izasao.Brukaju se ljudi a dobro sviraju...Sta urla u taj mikrofon,seljanka...
|
U jbt, pa ova Vendi se drasticno popravila u pevanju....nisam je skoro cuo....;)
|
Auu...Al je bomba....Jes da je kurvetina ali batke lažete svi koji kažete da je nebi kresnuli...Ima golema usta i usne a znate šta to znači a i batakovi i guzovi su joj batke do jaja...A to što je ćaknuta,glupa,blesava,drolja,nizka,itd....Pa zna se koje "pevaljke" su takve...Poznajem ih lično bar jedno 4-5 a samo jednu sam cepko pre neko vreme...I mogu vam reći da rade "poso" bolje nego iko pa se vi ljutite...;)
|
Vendi je drndao jedan moj kolega i kaze da joj riba smrdi ko septicka jama...8-X
ali kaze da se jebe za medalju i da ima duboko grlo.8-> |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org