![]() |
@ Sejoroland i Al Bundy
;) Barabe, pa zar ste mislili da sam rahitičan ko Wayat Earp il Doc Holliday ? Nisam ko Blek Stena, al me ima. Visine podosta i preko sto kila. Sad pogotovo posle bolničke torture. Nisam više 120 kg, al još uvijek sam dobrih 10-tak kila preko stotke. Nekad sam (kad sam kuću gradio prije 10-god) ko od šale na drugi kat nosio dve vreče cementa. I sad bi još uvjek mogo, al bojim se da bi nakon 2-3 runde bio jezik do poda i da bi popio piva ko prosječna krava :lol: |
....
blek stjena...hmm
posto sam ti vidio lice samo licis mi na blafa od komandanta marka i zalosne sove=))=)) nego da pustimo malo salu nastranu...sta je rec pa u bolnici zaglavi? |
A moj Bundy, stara boljka. Borim se s karcinomom ... Al pusti to sad, ima ovdje vedrijih i boljih stvari nego pisat i pričat o bolesti.
Znači, ličim na Blafa :lol: Dobra, dobra. Bez brige još nisam toliko olabavio (koliko bi neki htjeli) još uvjek imam puno više mišića nego sala, a to što imam glavu i vrat ko bernandinac tako se češljam samo ;) |
He prijatelju Krešo,
moro bi si povuć flomasterom crtu preko čela. Da znaš do kud je pranje kose, a do kud umivanje! Heheheheheheheheehe Pozdrav stari druže, Svirko P.S A da je bilo svakakvih komentara.....leleeeee.... |
Tako se već godinama šišam, na nulu. Tako me nitko ne može povuć za kosu. =))
Daj molim te, kad sam opazio da sam po sred glave čelav ko fratar odmah sam spizdio s mašinicom autoput za komarce. Jedina stvar za povuć kod mene je ... =)) Znaš onu "gdi je bačva, tu je pipa ";) |
E to te ja pitam.
A koja sumnja.....nek poteže! |
2 Privitaka
Evo još po koja fotka...he,he...:p
|
scena
1 Privitaka
Evo ovako je bilo do skoro.;)
|
Svidja mi se Igore ova varijanta..
Nemas ove kljave vise,a ? Skinuo sam sliku... |
Naše devojke,ženturače,svastike i ostale munje ...
1 Privitaka
Evo ja ću prvi... (lepša polovina levo-svastika desno)~X(:p
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org