YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

drmitavet 06.05.2009 18:52

Pa naravno dechkonjo,sve se vrti oko prsta...Znas kako ono zovu srednji prst-prst za medjuljudske odnose....;)

jeftabgd 10.05.2009 23:36

Danas sam ga popusio za tezgu.Otkazano.

makso68 11.05.2009 15:41

Ja sam u subotu sa tamburašima svirao krštenje za 100-njak ljudi od 13 do 23 sata.Izginuli smo.Ja sam tek danas došao sebi.Nikada više neću raditi veće zabave bez ozvučenja.Toliko.Pozdrav!

svrakan 11.05.2009 18:40

I meni su otkazali svadbu,ali bar sam kaparu uzeo.

Vule 11.05.2009 18:56

Citat:

Originalno postovano od jeftabgd (Post 85365)
Danas sam ga popusio za tezgu.Otkazano.

meni za prošlu nedelju...navodno mlada dobila spontani...strašno!!!

Ono kad 'oće kriza ona 'oće...:mad:

jeftabgd 11.05.2009 23:35

@makso68-Ko nije radio tezgu(svadbu) akustiku ne zna sta su krv,suze i znoj.To su mnogo skupe pare.

caka012 12.05.2009 18:38

Radim i akustiku, sviram kontrabas, 3. maja smo svirali svadbu za 90 ljudi bez ozvucenja, krenuli smo od 10.30h (kod mladozenje, pa po mladu...), a zavrsili pola sata posle ponoci. Dakle 14 sati akustike (sa pauzama, naravno). Izginusmo, ali navikne se covek na to vremenom. Malo trnu ruke posle toga, ali prodje. Zato je struja zakon. Kad uporedim sa akusticnom svirkom, aranzerska mi dodje kao vikend u Vrnjackoj Banji.

svrakan 12.05.2009 21:45

Ja sam se u zadnje dve godine dogojio =)) i sad me muka naterala da kupim rolere i da se bacim na rekreaciju i na skidanje viska kg.Danas sam poceo i crko sam za 5 min.

mimiki 14.05.2009 01:35

razocarao sam se u E50 :( jer se nikako ne moze izvuci iz njega kao npr na PA80,danas mi bio jedan drug koji sabija i probao sve zivo ali zvuk nikako nije to to bubanj itd a za solo ni da ne pricam i dodjosmo do zakljucka da E50 ipak nije toliko ozbiljan za svirku kao sto sam ja mislio dzabe sam se zaludjivao 2 godine i pokusavao kao da nesto sredim:(.kad sam cuo njegov PA80 kako zvuci najezio sam se i smorio i doslo mi da moju igracku bacim u vodu jer stvarno mislim da ne moze ni priblizno da se dotera,a da ne pricam za njegovih milion dugmica za prelaze a ja samo 4 tako da na svirci nema sanse da izvedem ono sto on moze itd:(.tako je to kad kupujes klavijaturu mlad i zelen i nemas pojma o zivotu jer nisi ni video ni jednu drugu pa ti je svaka dobra...sve mi se cini da je ovaj E50 pravljen vise za fajlase nego za muzicare:(,sva je prilika da ce padne PA80 kad se skupe neke pare:(
E50 cista sintetika

grandia 14.05.2009 08:03

@mimiki buraz, barem nesto positivno ;)

meni ce da crkne jos malo moj mondeo 95´a popravke ce me kostaju vise nego sto sam ga platio :( ma cak i onaj kenwood koj imam u njemu vise vredi nego auto :lol:

barem sam prosao da kupim miksetu jos mi fale neki zvucnici i izgleda da cu ja dalje da sviram sekvencerski a ne aranzerski jel umesto da kupim gw8 ja popravljam auto .. ebiga!

razmisljam da kupim neki polovni roland g 800 ili g 1000 ...
katastrofa! ovde u becu cak ni svabe ne sviraju na neke rolandove G-serije a kamoli nasi

Trenutno vrijeme na Forumu 08:52

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org