![]() |
Nisu baš tako dobre, ali hvala Bogu, krenule svirke posle duuuuuugog zatišja. Pozlatile se.
|
cestitamCaka, valjda ce kraj ovoj recesiji, mada je kod nas na Balkanu oduvijek. Kazu sto je recesija dosla na Balkan, dosla kod kuce kazu da umre :D valjda dolaze bolji dani ;)
|
Pustao sam juce midi fajlove!;))
|
Sta si pustao?
|
Pesme!:P
Libar, Ruka za spas.... Dodato: Da, i evo vec treci cetvrtak za redom mi izleti svirka na 3,4, ono spremaj se, i dolazi za 20min. I to sve jedan te isti lik!:lol: |
Ne sikiraj se prijatelju, važno da ide lova.
|
millane millane. nevalja ti to.
|
Nemojte da se brinete za Millana,stara je to kuka.Ako na 1000 odsviranih pesama pustis dva fajla to nije nista.I ja ih stalno pustam u pauzi(onaj dosadni demo koji slusam vec godinama),i ponekad onaj walz Na lepom plavom Dunavu jer ima 30 delova i kako god da sam ga skinuo ne zvuci kao kad ga svira njih 150.
|
......
2 Privitaka
napokon poslije ove &ebene zime,malo i neko sunce progrija i malo otopli pa sam napokon osposobio opet zvjerku za voznju.
skino sest kila prasine sa nje,360 metara paucine,tablicu montiro pa se sad cuvam one: Ej zemo za volanom samo ceraj desnom stranom. |
Uuuu, machko, jedna od mojih omijenih mashina...
Najs... :) |
...
vidis vaxy da i korgovci vole yamahe....
samo neki nece da priznaju:D |
Pazario sam Yamahu EMX-5016cf!
|
ljudi bio sam na koncertu bore dugica,bilo je lepo!!!
|
kupio sam nov namestaj u sobi (krevet,sto,tepih):),morao sam da menjam krevet jer je stari otkazao:)
|
Danas kupio i ja Roland Gw8.....:p
|
Evo da se pohvalim da sam stigo sa dopusta...Ovom prilikom pozdravljam SVE članove sajta a posebno one koje su me za vrjeme bana kontaktirali preko mailova,msn i skypa i izrazili svoju podršku...Sve najbolje i POŠTUJTE PRAVILNIK... ;)
|
pozdravljam te Alix i u ovoj temi ;) mimiki a pod kojom ti je krevetac popustio :D
|
Otisle pare stigao Roland E80:D:D
|
@delboy
pa pod mojom:) |
i ja te pozdravljam alix brate :)
|
Skinula 3kg, za 7 dana:)
|
Kako?!?! :-O
|
Hoces recept?;)
|
Daaaaaa!!! :D
|
Pa, sad....ne mogu na sav glas......;)
|
Pa što se onda hvališ? :lol:
|
Prosta stvar, na svaka 2 ipo sata jedes odredjenu hranu ( jopgurt, povrce, ribu,crveno meso....) do 19h......
Tako da ti zadnji obrok bude jogurt..... Probaj Roki, deluje......;) |
Super...znači da računam sa takvom klopom da ću na sadašnjih 115 kg da nabacim još 20...msm,ako budem krkao na dva i po sata...:lol:...ja Sestro kad krenem ne umem da se zaustavim...=))...takav sam,šta da se radi...nije da se hvalim al se hvalim...:lol:
|
Ako, ako....ali zaboravih ti reci jos jedan bitan detalj...
Vazna je setnja svako vece, i naravno redovan ..x |
normala, vi mrsavite, boli vas briga sto Madjarska nema more :mad::mad::mad: ima li ko kakav recept za debljanje, ja zderem ko konj, ali nece kila na mene
|
Jel ti to nama nabijas komplexe, ili se hvalis kako si tanan, a mozes pojesti koliko hoces?:lol:
|
jok, nego vam zavidim kako vam se kile lako primaju :D ali sad ozbiljno. Sigurno imam nekog covjeka u zelucu koji mi to sve pojede :D
|
@ Dell...pa sve kontra od ovog što je Plavkica rekla...a najbitnije je da izbaciš sex iz upotrebe...:lol:
|
pa Vule prijatelju, da bi se neka navika izbacila, prvo se valjda treba uvest, zar ne :D
|
Citat:
Znam nekoliko ljudi,koji su to probali i nakon nesto vise od mjesec dana su jedva i hodali.Opsta slabost u misicima je bila najgora. Ne jede se hljeb,ni proizvodi od zitarica i nema dovoljnog unosa viamina B. E sad,Rolandinjos prijatelju,ako se odlucis za tu vrstu dijete(ako je to ona o kojoj ja mislim) onda zaboravi na onu stavku iz drugog posta,a koja se odnosi na redovne "bracne obaveze".Nema sanse da to isunis-garant....;) Pozdrav, |
samo pazi ako ces na ovu dijetu, da te ovaj jogurt ne protjera :D
|
@delboy,
nemoj da se trudis. kilogrami ce doci sami kad budu hteli, bice ti zao kad ne budes mogao da ih zaustavis. Metabolizam ti je takav, nemoj da ides protiv prirode. Opusteno samo, mrsav je lepse, lakse i zdravije nego deb'o. |
da se pohvalim---odo sad u Nedelju u Zagreb,kod čika Svirke i nadam se da nam dolazi i naš šerif Krešo...Ima da bude haus!;)
|
Vidimo se ! ;)
|
@alix, svirko i kreso
momci zelim vam ludu zabavu i mnogo haos :lol: cepajte momci i ako snimate nesto ludo ubacite da cujemo i mi @plavkica, dellboy, sejox ... ma jedem i ja taj joghurt, casna rec! nista, uopste ni gramm ne da skinem, uprotiv - waga mi cak svaki dan vecu i vecu kilazu pokaze ... jel da ostavim ja onaj burek s mesom kad jedem jogurt? :confused: |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org