![]() |
Interesantan i koristan detalj u dnevnoj sobi...mogao bih i ja svoju da iznesem iz podruma,da ne kupujem čiviluk :lol:
|
Murija - mamu im "#ASJSD"¤!
slaba noch, ja i rodZo bili u kino, vracali se kuci. Kad ugleda nas murija, morali stati. Rodjak dobi 245 eura kazne zbog plava svjetla:-O Krivo mi rodZe bokte nemogu sebi doci joj zao mi je :-O |
Skupa škola uuuh :O
Jbg samo xenon je dozvoljen |
boych
Jeste Bogami :-O |
Polomih se sa harmonikom.Imam dva-tri dana nedeljno sa harmonikom i ubi me.Tezak ja,teska ona=ode kicma u p.m.
|
U mene WELTMEISTER-ka lagana ko pero...Suvo drvo,stara harmonika i bez problema...Dok Dallape i Guerrini znaju biti teške ko đavo...Zato u mene harmonikaš tolike pare uložio u Totter Midi (na dugmetarki) pa sad izbjegava da svira harmoniku koliko god može...Satra ga živog...
|
U subotu smo se ubili alkoholom, bila je momačka večer, cjelu nedelju sam prespavao, i sada sam se probudio :)
Bolestan sam, grlo, glava, kosti, curi nos...užas |
To je sto ne pijes svaki dan:DSve treba trenirati.Samo da kazem kod mene je bio drugi slucaj kada sam imao 22 godine mogao sam piti cijeli dan i do kasno u jutro i iz kafane na posao,sto je sad malo problematicnije kad treba ustat drugi dan.Sada izbjegavam da radim drugi dan ako sam pio prije toga:)
|
Ma vraga ne pijem :D , imam ludo društvo i nema mi pomoći, stalno je neko nacvrcan
Ja da sam zaposlen nebi si ovo mogao dozvoliti, ali neka, poslje neću moći ;) |
Ma volim popit Pivu ponekad i rakiju dobru ali covjece kako idu godine sve gore i gore me vata mahmurluk i ne mogu da jedem 3 dana a kamoli da radim tezak posao:(Sad nek pije ko moze a ja cu ponekad,toliko da ne zaboravim ukus pive:)
|
Zaboravio reć, sanjao sam kako sam kupio nove dynacord zvučnike, neke skroz male,mnogo teške, ali razvaljuju :lol:
Joj da su mi takvi u sobi :) |
Odoh kod zubara...:-SS[-O<:((
|
Ne boj se nije to strasno pogotovo ako neka zenska je zubar..moze glavu da mi odkine ne bih osetio:D
|
Slomljeno mi je rebro poslije pada sa stepenica..... :(
|
Da nisi pao na Čak Norisa :lol:
|
:lol:
|
I ja treba da idem kod cika Zube a nisam bas bio redovan pa ce da rade dleta i testere.:(
|
Ja bio danas...covek pogledao snimak i kaze "dodji u cetvrtak"...:lol:
...ima kosa da mi opadne do cetvrtka,od stresa...=)) |
|
Citat:
PS-Cuo sam da je Čak poceo da radi kao zubar.... ;) |
:S
|
Yeah baby,he will find you!!! :D
|
Ne boj se toliko, pa ti si veliki momak :D To je samo zubar.
Ja imam gnojnu kesu na zuba, ne boli me toliko koliko sto me nervira :( , al polako spada pa ostavicu tako dok sama da se skine. |
Ne boli me više ništa :lol:
|
Hahahah!!!Car si!!
|
Kome da se pozalim???
Kupio zeni(da ne kazem sebi, odmenu)masinu zapranje sudova ali ne pase ni dovod ni odvod:mad:.Razbijanje plocica,namestanje dovoda,odvoda... Pomeranje donjeg dela kuhinje je izazvalo ne slaganje u gornjem delu sporeta i aspiratora...:mad:.Busenje rupe u zidu i pravljenje jos jedog dela visece kuhinje:mad:.Hm....pa preko svega toga i kratak kabal za el.sporet.....:mad: Hebem ti masinu! Bolje da sam kao i do sada prao sudove rucno=)).... |
Izgleda i da hoces,a masina nek ti sluzi za ukras!
|
...
Da....xa,xa,xa.....
|
@acekorg sta rece gnojnu kesu na zubu:lol:Salu na stranu..Buraz ja sam to imao davno na dva zuba i kad sam otisao kod zubara vec je bilo kasno i morao je da vadi zube,jer je to znak kad se pojavi gnoj da tom zubu nema spasa,a tek sto to zna da smrdi uhhh pogotovu ako to probijes kao sto sam ja uradio:D
Moj ti je savjet da sto prije odes cika zubaru da ne bih bilo kasno i za ostale zubice jer koliko znam nece da rastu vise a treba ce ti;)Pozzz |
Mrzim kada me lik prevari za svirku!!!
Od sada i rođenom bratu uzimam kaparu!!!8-X |
@zejko
Moja se vec povlaci, skoro pa je snemalo. :) Kod zubara sam bio pre 2 nedelje nije mi reko nista za nje. Na setiscu je a bas taj me zub toliko nervira dolazi mi da uzmem neka klesta (vodovodzisku) i da ga iscupam X( . Pa covece koliko sam muke pominuo sa njega, i cak mu je umrtven zivac i opet prodze pola godinu i opet boli :( a zubar kaze da je steta izvaditi sesticu. Perem zube dvaput na dan a pojedem slatkis deset puta u danu :D tu je problem A inace gnojnu kesu bolje da nisam spomnuo, oplasio sam rolandinjosa sto je zaboravio da ga boli zub :D Pozdrav |
Sinoc sam iskasapio prst (krvi k'o da sam vola zaklao) i sad me otkida...
Jbg, proci ce, al do tad nema sviranja aranzera, samo desne ruke :( |
tako se meni dogodilo kad sam tek dobio korga, odem da odrezem nokte da sve bude perfect, i od kaziprsta odrezem previse, tako da me je ono peckalo i zivciralo i onda nategnem namjerno prst i ozlijedim jos vise, tako da sam jaukao tjedan dana svirajuci :lol:
|
Opet sam izigravao Grtal'cu po dvorištu...:mad:
Ovaj sneg stvarno nema milosti...:( |
Ja cu tek sad da se nacistim! :(
|
Blago vama citava zima nisam video sneg (osim jednom pao je na 2 dana i stopio se)
Danas je pocelo padati kazem konacno malo sneg da vidim i prekinulo za pola sata. :rolleyes: Hocu SNEG :D |
Vidi se da nam je Kanada u srcu!!!!Odoh da lopatam!!!!
|
Ne spominji te mi snijeg!!! Dosta mi je snijega i lopata,kosto rece Ljubisa Samardzic u onoj emisiji "Vruc vetar":D
|
Još malo pa ću da okrenem još jednu turu lopatanja...:(
...samo da mi malo popusti anestezija od zubara...:lol: |
Opet pada ono bjelo govno!:mad:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org