![]() |
U zivotu nisam video toliko para na jednom mestu,a koje su potrebne da bi se kupio Korg PA3x!
|
Sinoc sam poceo da sviram u pola devet uvece i stao jutros u 6...svirao i pevao,bez pauze...toliko sam se ukocio za klavijaturom da mogu samo oci da pomeram
|
Napustio nas je jedan veliki covjek i savrsen bubnjar i pjevac i jedan veliki prijatelj iz Uzica.Burli zna o kome govorim...
|
Dejane, cuo sam juce za tu vest takodje, bas steta takav covek da ode
|
Miroslav Mića Đokić će ostati vječno da živi u našim srcima!!!
Neka mu je vječna slava i hvala i Bog da mu dušu prosti! |
otisla mi lamela na auto u k.... Moram da pljunem 250e za lamelu i mora da se odradi servis da se zamene kaisevi i ostalo i za to ce da mi treba jos 200-250e, samo ne znam iz kog dzepa da izvadim te pare :mad: :mad: :mad: :mad:
|
Ovo je bar deseta noc da provodim uz klavijaturu u sobi a da nista ne uradim.Nista mi neide od ruke,jednostavno nemogu da sredim klavijaturu kako ja hocu.Nemam vise resenja aa.Kako vi to radite,mene uvek nesto u..be aa...........
|
@energy
Ja recimo sam nesto menjao u bojama i drum kita, sad su ritmovi haos, trebam dosrediti a mrzi me i to jako me mrzi :( |
Sutra idem da vadim novi pasos.Nek me sacuva bog salterskih radnika i nervoznih ljudi iz sablasnih redova.
|
@milanceshow stvarno neka ti je Bog na pomoci, ja sam poludeo kad sam bio cekao redove za pasos!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org