![]() |
Nek ti je sa srecom...Ja sam neki da pa me pola dana kuci nije bilo...
|
Nikada nisam razumio tu birokraciju kod vas i onaj FTJP fenomen, kod nas barem nikad ne moras toliko da cekas. Npr. osobna, dodjes, predas rodni list i potvrdu o drzavljanstvu, imas tu kabinu za slikanje, 5-10 minuta posla i dodji za 7 dana. Za vozacku predas onu potvrdu da si polozio i isto dodji za 7 dana. I kada vadim hrvatsku putovnicu u ambasadi isto tako nema puno cekanja.
|
Tako je i kod nas, po malim opštinama.
Po velikima je problem. Kod vas su sve male, i to je to. |
1 Privitaka
Opcina Mostar mala? Pazi crvenim obiljezeno. Kod nas je vecina opcina veca od gradova.
|
@ Dell,ovo nije tema
|
Kod nas u Sarajevu je isto gužva kad odeš da vadiš pasoš, a što se tiće lične (osobne) i vozačke to bude gotovo za sedam dana :)
|
Pretprosli vikend, vracamo se sa svirke 3:30h, noc... U kolima ja i pevacica, a iza nas u drugim pevac. I gledam na retrovizoru kako njegovi farovi predjose na drugu stranu i u kanal...strasno...:(
Sreca, njemu nije bilo nista, bio je vezan i nije udario u betonsku cupriju, nego neku od zemlje, pa je bio blazi udarac, a kanal dubok, auto moze da stane u njega. Auto je pukao napred skroz... Uhvatio ga san i gotovo, jos sreca sto je kasno pa niko nije naisao u susret. "eben je ovaj nas posao! |
Zadremao a?
|
Ama trebalo je vi da ga poslije prebijete sto je zadrijemao, zamisli da je ukokao nekoga zbog svoje budalastine.
|
Renoviram stan...krecenje,prasina,fleke,nikad kraja sranjima....misiiim stvarno..:mad:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org