![]() |
Uff super stvar a tek rasov...dobra ideja i ja sam razmisljao da kiselim kupus i nikako da to uradim ali sad je dosta kad vidim kako mi je danas potreban rasov a nemam idem ovih dana definitivno da nadjem dobar kupus i bacam se na posao....Poooz
|
**
Zeljko...Jel volis Rasov :lol::lol:
|
Uff jos smes da pitas:lol:Jbt popijo sam jutros litar i po specija,2 litre vode i nista nije pomoglo kako to rasov zna da pomogne...dobro jest da posle kenjkas ko riba ali bolje i to nego se muciti do posle podne sa mahmurlukom:lol:Sutra idem da nabavim kacu plasticnu bjele boje koja ima onu cesmicu ugradjenu dole na dnu i jos kupus da nadjem i pravim i ja kiseli kupus.....Pooz
|
Druze gega, zeljko kaze: "nista nije pomoglo kako to rasov zna da pomogne...dobro jest da posle kenjkas ko riba"
:lol: |
Mogu da se pohvalim da mi nijedna subota u novembru mi nije slobodna :)
Dodato: Ne gledam sta pisem... Uglavnom, ceo novembar ce biti radan :D |
@skore kakav je to najnoviji style works?ne smem da se usudim da kliknem na taj link...sve me nesto strah:lol:
|
**
Sve se plasim da vec nisi kliknuo...=))=))
malo malo pa odlutamo sa teme..aaaa?:) |
Citat:
|
Daj par ritmova za ketron pa cu da ti kazem ako vec neznas=))
|
@jura20. Rasov ti je ono kad ukiseliš kupus pa ona voda u buretu. To je rasov. Znači pije se a ne jede. Naročito dobro sjeda kad si mamuran. Diže iz mrtvih.:lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org