YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

Simke 30.07.2011 15:44

Za 15 min krecem na tezgu,i ne ide mi se....na samu pomisao da radimo u shatoru,muka mi je,jer do sad smo radili kod ovog domacina 3-4X od toga 2x u satoru,i uvek je imao neki drkavi i izbusen na sve strane!!!
A napolju se nesto sprema da padne....jbm ti al se nebo zacrnilo,ko da ce g...a da padaju!:S
P.S:
Dobra stvar je sto radim na 500m od kuce!:D

gega 30.07.2011 16:35

**

Kolega caka...koliko ste flexibilni...???
Treba moj burazer kuci jedan povoljan auto a da nije preskup.
Nije ni daleko od Pozarevca :D
Ajde recite jednu pristojnu cenu pa makar na PP

nedimI 30.07.2011 19:15

hmm moram ici u posjetu a meni se svira

mirandess 31.07.2011 20:50

Dobio temperaturu 38.2, tj 38.5. :( nikako se izljeciti! :(

Burli 01.08.2011 00:51

U četvrtak mi se pokvario digitalni foto aparat, u petak mi se pokvarila klima u kolima, u subotu usred svadbe mi se pokvario mixer, u nedelju mi se ništa nije pokvarilo, valjda sam ispucao bonus...

Dejan 01.08.2011 02:10

U nedelju ti se pokvarilo raspolozenje :) Salim se Burli,sredices ti to sve ;)

Burli 01.08.2011 10:16

Vjeruješ li druže da mi se u nedelju pokvarilo raspoloženje samo zbog vijesti o tragičnoj sudbini jednog od najboljih među nama, a oprema i tehnika će se popraviti i srediti, a život je jedan...

smuchac 11.08.2011 13:23

U ovom kafiću gdje sviramo srijedom svaki put sve bolje i cijena je dogovorena a ako bude odlično,gazda uvijek mlatne 15-30 ojera više. Dosad smo svirali tamo 10 puta i svaki put je on tamo i uvijek da više para. Sinoć kad smo mu razorili kafić i kad je bila večer za pamćenje njega nema i po konobaru nam poslao minimalac a smrzli se ko peezde i lupali skoro dva sata više od dogovorenoga... :|

Dell 13.08.2011 22:30

Danas sam imao definitivno najgore svatove ikad. Znaci iz Mostara sam vozio ekipu za Tomislavgrad, pa smo isli u Bugojno po mladu, pa se opet vracali kod mladozenje u Tomislavgrad i evo stigao sam tek u Mostar. Kinta je bila ok, ali me je nesto zdravlje jebavalo. Svirao sam i pjevao bez problema sat vremena i odjednom me u neka doba uhvatila neka usrana mucnina, tako da sam citav dan bio posran, jedva sam i vozio, mislio sam da cu bacit peglu u autu. Onda ekipa od mladozenje bila slaba sto se pjevanja tice skroz, skoro pa kazalisna atmosfera onda bio jedan smarac koji mi se kacio na vrat, pa sam jos izgorio po rukama od sunca k'o da sam sijeno kupio i jos kazu ponesi duksericu, Bosna je to... ma do mojega...

mandara83 14.08.2011 12:47

Sinoc posle svirke krenem kuci kad imam sta i da vidim.... ulubljenna vrata na kolima :( ... poludeo sam,sigurno me udarila neka pijana budala :(

Trenutno vrijeme na Forumu 09:09

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org