![]() |
Ne moze Makso da se vidi ni jedan snimak osim onog gde si sam ti radio arazman.
|
Evo,sad sam pregledao..Kod mene se vide svi playeri i rade...Pozdrav!
|
Odlican ritam za balade i distorzija, sve pohvale makso.
|
Bravo makso,ovo je odlicno! :D
|
Vule me malo motivisao sa Yugo-nostalgičnim pjesmama..Evo,jedna pjesma iz tih lijepih vremena(doduše,nije revolucionarna,ali,nadam se,da se može poslušati):
<object width="353" height="132"><embed src="http://www.goear.com/files/external.swf?file=9f70317" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" width="353" height="132"></embed></object> Pozdrav svima! |
Odlican izbor,ali bi legla i jedna iz NOB-a? :)
|
Odlicno,sve mi se svidja,a izbor pesme,fantastican.
|
odlicno maksooo!
druze, da ne trazim po tvojim zadnjim postovima, kazi sad koja je ovo klavijatura bila? izvini, al ja vise nemam pojma koja ti je aktuelna, posto ih menjas ko drugi carape :D (izvini za ovu asociaciju, smesnija mi nije pala na mozak :lol:) i jos jedno, posto je i vule tu ... kad ce jedan trio?? vule, marco i ti ?? to bi bilo legendarno! 8-> pozdrav |
Hvala drugari.
Vule,biće sutra jedna revolucionarna,obećavam.. Grandia,radi se o Tyros 2.Inače sam snimao direktno u klavijaturu preko HD recordinga..Mjenjam ja klavijature,ali Tyros ostaje,samo se mogu oni brojevi povećavati(..3,...4,...),ako Bog da...Uzgred,imam još Roland E 96 za šatorske svirke(žao mi nositi Tyrosa pod šator) i solo sint Alesis QS 6.2.Pozdrav! |
divno si otpevao ovu lepu pesmu.
Sve je na svom mestu,klavijatura zvuci ko KUCA na sprat,glas ko u slavuja!!!! bravo majstore ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org