![]() |
Grandisimo :)
|
Matori, jak si sa tehnikom nije normalno. Jos kada zbavis pravi aranzer... auuu. Ima da grmi sve. Svaka cast za ideje!
|
@grandia
al si ga izuooo braleeee!!! svaka ti dala! ;) |
to je taj grandia bozinovic...
|
Grandia style ..... odlicno izvedeno :)
Svaka cast. |
:">
hvala vam mnogo momci greske ima naravno kolko ti srce zeli a ja nemam strpljenje da to izpeglam a cujem i vidim (editor) ih ... a moram da vam vratim kompliment nazad, ja vam zavidim kako vi svirate/snimate iz prve i sve je cisto a i manje greske imate u svirci nego ja koji sve sekvencerski snimam ... pozdrav |
Prijatelju vise puta sam ti to rekao a moram i sad, tvoji snimci me oduseve svaki put, svidja mi se izbor boja i tehnika sviranja i nacin na koji sve uklopis da ubija dok se slusa. SVAKA CAST, nadam se da ce biti uskoro jos snimaka.
|
Grandia,najiskrenije,toliko lepo i osecajno uklopljeno u jednu celinu da sam se odusevio.
Tome je siguno pridonela i kompozicija i vrlo "svarljiva" harmonija u njoj. O cemu se radi,sta je to zapravo,mislim na kompziciju?Deluje mi poznato,ali mozda je to moj subjektivni osecaj. U svakom slucaju,to je uzivancija za slusati! |
ee,moj grandi-brate ,kad bi ja tako znao odsvirati i sekvencersi,nema sta ,svaka cast,nego sta bi sa onim cubase projektom i gosp.tranzit.da li ste uspjeli nesto odraditi.pozzzz od rokija :)
|
Grandia je moj drug!:lol:
Svaka cast druze,udaras u pravu zicu,sto rece neko,iz tvoje muzike izbija neka iskrenost da je to pravo uzivanje slusati. Pozdrav druze! |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org