![]() |
definitivno naj jaci yamaha majstor je moj drug Boki i ova njegova yamaha zvuci bas onako kako i zasluzuje da zvuci,, moja nije tako zvucala i ja je prodao,, al sam mislio da je do nje,,, sada vidim da nije,, haha.... druze moj samo napred.....
|
Hvala momci, iz sinta izvlacim koliko mogu, mada moze i bolje, ali i ovo je za mene premija koliko se razumem u programiranje klavijatura. Ne mogu da se pozalim nesto narocito, ali ipak razmisljam da je zamenim cim budem u mogucnosti za pa800 pa cu onda od kolege mijata da kradem materijal :D
|
ako neces kupovat tyros, zabranjuje ti se kupovina klavijatura ;) inace jedan od rijetkih ljudi koji imaju svoj stil sviranja i ne kopiraju druge :)
|
OOO kolega Ymahapassion,pa zar i TI?
Nije moguce da ces preci na Korga.To ti je kao kad Delija predje u Grobare! |
@Vunimrav: Videcemo jos kolega, zasad je PA800 moj favorit, mada se razmisljam i oko T2. Uglavnom mislim da cu ove godine ispazariti nesto. Yamaha mi je srcu prirasla i dosta sam ju provalio tu nema sta, ali korg ima neke svoje stvari koje mi se takodje svidjaju, pa je tu skoro nereseno, treba jos dobro da se razmislim...
|
t2 ili se ne druzim s tobom :D :D :D
|
Pa800 ili se ja ne druzim ni s tobom ni s Della :lol:
|
Posto hark zeza od jutros, da probam sa ovim sajtom. Pravio sam jutros jednu boju (sto bi reko drug Gagan, igrao se sa parametrima:D ) pa poslusajte kako zvuci. Ne obracajte paznju previse na forspil, skinuo sam ga jutros u najgrubljim crtama hehe...
<embed src="http://www.*******.com/embed/525469924/dd3ca8ad" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
boki majstore ,, dobra ti ova boja,, a i svirka je pun gas,, nego sada cu i ja nesto slicno (da nekazem isto) da postavim,, bez ljutnje ,, malo kradem ideje,, haha
|
Svidjaju mi se ova dva snimka kakvu zenu imam i ja stalno pijem:)Super violina u prvom snimku i lijepo odsvirano a i ovaj drugi snimak super dobar ritam...svaka cast jedino steta da je tako kratko ali nema veze..Pozzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org