![]() |
Meni smeta sto ce od novca koji se prikuplja od donatora da se kupi Airbus A380 i sto ce moderatori sledeceg leta s njim da idu na Havaje na letovanje...I to u vile koje su kupili od istih ovih para...
Mozda to prestane da mi smeta ako i mene povedu....:lol: |
Poštovani @ Razer...pa vama stvarno puno stvari smeta,a tako kratko ste član...možda i nedovoljno da se upoznate u potpunosti sa Forumom?
Ovaj poslednji deo vaše zadnje rečenice koji kaže..."ali mi u hrvatskoj ne radimo tako"...da ste se malo više upoznali sa Forumom saznali bi sa je ovo balkanski,evropski,svetski Forum... A i za ove ostale primedbe bi vam isto savetovao... Prijatan boravak vam želim u ime YU-MIDI TEAM-a @ Hammers Pa ne misliš valjda da ima toliko moderatora da napune ceo Air-bus? :lol: ...naravno da ćemo ako ga pazarimo povesti pola Foruma :lol: Baš idem u nedelju na auto pijacu da vidim šta se nudi od Air-bus-eva :lol: |
@ Vule
Proveri im kilometrazu, desava se da im cesto vracaju kilometrazu....=)) |
ce da bude dovljno para barem za jedno "A" od airbusa =))
|
**
Bice, ako iskoristimo snizenje pred bozicne praznike :lol:
|
Biće za onaj mali "burago" Airbus...ako uopšte postoji da se pazari na nekoj trafici :lol:
P.S. odlutasmo malo sa teme...nemojte da me terate da se samobanujem za primer? Hvala :D |
Hm=))
|
25 postova za download to mi smeta
|
@sreckoll
Vidim da ti smeta.Jel zato spamujes ceo forum da bi imao 25 posta? Laku noc!!!!! |
Meni za sad ne smeta nista, jer sam kratko clan. Ali opet mi smeta sto ima ljudi koji su ovde da sakupljaju postove, pa kad postavim pitanje uglavnom dobijem glupost. Izuzev nekih clanova, da ne bude zabune. Uglavnom je to to :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org