YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Vesti (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=70)
-   -   Novi zakon za nas muzičare - rasprava (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=30277)

splendid 24.02.2020 12:33

Sve isto samo cena malko drugacija....kakvi su to pljackasi to je revija....

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Negoslav 24.02.2020 12:59

Citat:

Originalno postovano od nikadvisekorg (Post 310161)
Za šta si bre dao toliko i kome???

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Toliko je ove godine. U Pancevu u jednom udruzenju. Jbg, neke restorane sto radimo, rekli su nam ako nemamo licence da ne dolazimo vise i jbg, morali smo da izvadimo.

nikadvisekorg 24.02.2020 14:05

Ja ne znam jel sam ja lud ili ti što vam to traže.... Niko nema pravo da vam traži tako nešto osim inspekcije rada, i uzmete samo ugovor o radu. Tu gde su restorani u kojima vam traže tako nešto, garantujem da su u dilu sa određenim "davaocima" licence. Ja sam mislio da ovoga više nema.... Mislim da je vreme da neko ovo prijavi i da se pohapsd go*na.

Negoslav 24.02.2020 14:40

Citat:

Originalno postovano od nikadvisekorg (Post 310168)
Ja ne znam jel sam ja lud ili ti što vam to traže.... Niko nema pravo da vam traži tako nešto osim inspekcije rada, i uzmete samo ugovor o radu. Tu gde su restorani u kojima vam traže tako nešto, garantujem da su u dilu sa određenim "davaocima" licence. Ja sam mislio da ovoga više nema.... Mislim da je vreme da neko ovo prijavi i da se pohapsd go*na.

Sve mi to znamo, i svesni smo toga, ali jbg. Jedan klavijaturista je pokrenuo na sudu tuzbu, mi sto smo izvadili trazili su nam da slikamo uplatnice i potvrde, sada cemo da vidimo sta ce biti od toga.

Iggy Prince 24.02.2020 18:00

Tesko da ce biti bilo sta, Jer covek koji glavni za sva udruzenja je predsednikov covek, i ima odresene ruke da radi to sto radi... Dakle drzava je iza svih njih.

nikadvisekorg 25.02.2020 11:57

Svako je nečiji, ali ajd sad svi da ćutimo nek nas jebu, to je i poenta... Pa i onom ministru nađoše lažnu diplomu, pa kad se već svi pobuniše, cela javnost, vidiš kako ga mudro povukoše.... Ćutanje je znak odobravanja zapamti!

Negoslav 25.02.2020 14:33

Javicu sta se desava sa ovom tuzbom. I mene bas zanima kako ce da se zavrsi, samo da ga ne na..bemo jos vise. 😉

nikadvisekorg 25.02.2020 15:16

Ne mož od ovog više, nemaju pravni osnov da dobiju... Samo što do sad su svi išli linijom manjeg otpora, ali mislim da je vreme da ga mi njima uteramo.

Negoslav 17.03.2020 15:20

Sada me zanima, gde su sindikati i ova lopovska udruzenja u ovoj situaciji? Ds li su duzni da nesto preduzmu povodom ovogs ili samo znaju da uzmu pare?

cleaner 17.03.2020 17:09

A sta to treba da preduzmu kolega i zasto si im placao ako si placao ?
Ja za sada ne vidim nikakvu obavezu nasu prema njima a ni njihovu prema nama :confused:

Trenutno vrijeme na Forumu 23:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org