![]() |
Sve isto samo cena malko drugacija....kakvi su to pljackasi to je revija....
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citat:
|
Ja ne znam jel sam ja lud ili ti što vam to traže.... Niko nema pravo da vam traži tako nešto osim inspekcije rada, i uzmete samo ugovor o radu. Tu gde su restorani u kojima vam traže tako nešto, garantujem da su u dilu sa određenim "davaocima" licence. Ja sam mislio da ovoga više nema.... Mislim da je vreme da neko ovo prijavi i da se pohapsd go*na.
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока |
Citat:
|
Tesko da ce biti bilo sta, Jer covek koji glavni za sva udruzenja je predsednikov covek, i ima odresene ruke da radi to sto radi... Dakle drzava je iza svih njih.
|
Svako je nečiji, ali ajd sad svi da ćutimo nek nas jebu, to je i poenta... Pa i onom ministru nađoše lažnu diplomu, pa kad se već svi pobuniše, cela javnost, vidiš kako ga mudro povukoše.... Ćutanje je znak odobravanja zapamti!
Javicu sta se desava sa ovom tuzbom. I mene bas zanima kako ce da se zavrsi, samo da ga ne na..bemo jos vise. 😉
|
Ne mož od ovog više, nemaju pravni osnov da dobiju... Samo što do sad su svi išli linijom manjeg otpora, ali mislim da je vreme da ga mi njima uteramo.
Sada me zanima, gde su sindikati i ova lopovska udruzenja u ovoj situaciji? Ds li su duzni da nesto preduzmu povodom ovogs ili samo znaju da uzmu pare?
|
A sta to treba da preduzmu kolega i zasto si im placao ako si placao ?
Ja za sada ne vidim nikakvu obavezu nasu prema njima a ni njihovu prema nama :confused: |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org