![]() |
Ako je netko od vas to već radio, neće biti problema jer Yamaha ima sve potrebne funkcije. Planiram napraviti video koji bi ti mogao pomoći, bit će ovih dana gotov. Nije vezan uz vanjski bubanj nego će opisati snimanje iz Cubase direktno u Style Creator. Tu će biti nešto o MIDI postavkama.
|
Ok..zahvaljujem unaprijed..a pokušat ću svakako "pješke", valjda uspijem nešto 🤣🤣
|
Nova nadogradnja za SX 700 i 900
https://de.yamaha.com/de/support/upd...psr-sx900.html https://de.yamaha.com/de/support/upd...psr-sx700.html Citat:
|
A mogli su barem ubaciti različite mjere takta po varijacijama, kao što ima na PSR-A5000.. 😔😔
|
Da. Onda ne bi niko kupovao A5000. [emoji6][emoji846]
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
Pozdrav ljudi
Kupio nedavno sx700 i odusevljen sam bas. E sad sto me muci, a to je imam jedan bubanj uvd formata i htio bi da ga uvezem kroz yem, sve to odradim, ali on sam bubanj podigne za +2 pitch ne zvuci mi na sx700 lepo. Sto to znaci i kako mogu da ga vratim na 0 recimo ili moram slagati ispocetke wav tog druma? :) hvala unapred :) |
2 Privitaka
Čestitke za kupovinu.
Bubanj možeš editirati na dvije razine. 1. Podizanje Pitch parametra unutar YEM aplikacije će osigurati da se promjena pohrani direktno u Drum kit. Svaki ritam u kojem svira taj drum automatski će imati i promjenu Pitcha. 2. Ako podešavanje Pitcha radiš u Drum Setup koji se nalazi u Style creatoru, ta će promjena djelovati samo na taj ritam, tj. ona će biti zapisana u strukturu Styla. Naravno, nema potrebe za ponovnim upisivanjem Wav i kreiranjem bubnja. |
Hvala Casper puno
Razumio sam te. Nego meni recimo nije dobos na e1 ili kick na c1 nego mi je recimo hihat na c1 znaci razbacani elementi svuda :) |
Što se tiče podešavanja Pitch funkcije, ne mijenja se ništa na stvari.
AKo želiš posložiti elemente po standardu, morat ćeš ponovo ubacivati Wav. Ili možda još bolje riješenje, koristi Awave studio i onaj UVD presloži u njemu. |
Citat:
Pozdrav! |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org