![]() |
Kad radim svadbe, na početku svirke, popijem jedan jagermeister da mi malo "siđe" niz grlo i onda oko pola noći još jedan i to bi bilo to što se alkohola tiče. :D Kad ne pijem alkohol onda pijem vodu ili sok od naranče. E sad čuo sam da sok od naranče nije dobar za glasnice pa me zanima da li je to istina ??
|
Ja od soka od narandze dobijem samo zabe u stomaku:lol:Zato pijem pivu samo heheh....Pooz
|
Pozdrav svima
Sto se tice pica bilo je toga.U umerenim kolicinama je korisno jer da malo energije.Ne valja preterati jer moze s...... svirku a i ostavi ruzan utisak na goste.Uvek moras imati u vidu taj utisak koji ces ostaviti jer cesto ce neko od prisutnih da te angazuje kad bude potrebno. Za one koji pored sviranja i pevaju. Pre pocetka svirke dobro je popiti na tenane neku zestinu zbog opustanja glasnih zica.Guste sokove,gazirana pica,pivo i spricere izbegavati. Najbolje cisto vino,a za anti alkose negazirana voda. Izbegavati ohladjena pica.Samo sobna T. To su moja iskustva sa cugom na svirkama. Ali bilo je dosta svirki gde se skapavalo od zedji jer ,,tuces'' satima bez pauze i pijes sopstveni znoj. |
zavisi kako je drustvo kome sviras ako su veseli jos pogotovu ako ih znas iz grada naravno da moras da popijes
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"> |
ne pijem nista od alkohola ,samo kiselu i nju sto manje.]
extra sam oodnosima sa pevacicama |
Na početku nešto žestoko da pripremim želudac onda pređem na pivu i to sve u grancama normale!;) Gledao sam muzičara na jednoj svadbi,kako povrača po klaviaturi,to ja sebi nikad nebi mogo dozvoliti.
|
Ja nikada ne pijem na svirkama, nije mi potrebno da bih bolje odradio. Za glas mi je najbolji lek san i nista vise mi ne pomaze osim toga.
|
Ajmeeee......
ja pred jedno 10-tak dana.....bio neki dernek kod mene u firmi......ja popio skoro tri litre likera od višnje...... Kako sam došao doma....nemam pojma....znam da je mjesto derneka bilo udaljeno jedno 50-tak kilometara od moje kuće.... Kako sam odsvirao....nemam pojma.......početka se sječam....prvih sat-dva.... Sjećam se samo da su đepovi bili puni para......:D:D:D:D |
**
Svirko.....jesu li dzepovi bili puni para pre ili posle svirke =))=))
|
=))=))=)) posle...@gega....posle...=))=))
Hbga, nakupilo se onda svašta.....problemi....dobro društvo...i krenulo..... |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org