![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=ho0iJtEtf3g
Više mi nisu idoli Kosmajac, Krečar i Pedja, ubija čovek kako svira. :D |
E Djole,Djole,zavalija....
|
Ovaj Amerikanac peva ko Maja Nikolic =))
|
Citat:
Ja znam za prevod zavalija = legao. Inače, komentar mi je bio ironičan na ovog umetnika :) |
Zavalija ili jadnik,siroma',za zaljenje...
A moze i ako neku tamo sobalis pa se posle valis kod drugari "ja sam gu zavalija".;)) |
Neverovatno kako mu lete prsti po klavijaturi :lol:
|
nisam ni mogao da obratim pažnju na sviranje, kakvu tugaljivu facu ima.... nema si facu ovaj za klavijaturistu.
Послато са U8815 користећи Тапаток 2 |
Nazalost ovakvi fajlasi otimaju poso ljudima koji danonocno vezbaju i skidaju nove stvari da ih sto tacnije odsviraju , a on buc midi fajl i opleti po klavijaturi ko da svira bubnjeve hahaha. Umom messtu ima jedan fajlas koristi laptop i wanbasko plejer , povezo covek midi kablom u yamahu psr 1000 pa udri . Jednom sam i ja bio na tezgi gde je radio , tako sam se ismejo da sam jedva izdrzo da se ne skljokam sa stolice . Ustvari sta je bilo , peva on baladu ,, Ti samo budi dovoljno daleko ,, i sad zdao se covek u pesmi pa imitira kako svira , a zaboravio da iskljuci tastaturu pa se cuo grand piano ,, tang klang tiittiitti klang tang , i to odlupano skroz netacno ritmicki i intonativno , a on nije ni primetio ,,, strasno
|
Ali ljudi sve više prepoznaju takve folirante, to sam primetio u poslednje vreme. Problem je što ih gazde ne prepoznaju :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org