![]() |
Pa 2 x pro kupljen
E pa kolege malo da se pohvalim pao je i Pa 2 x pro ,a malo se i proslavilo
Ziveli:p |
Da te sluzi i puno para da zaradis sa njim!
|
Kako mi je Bog namestio "situaciju",jedno 4-5 tezgi pre Nove godine i to po rasporedu-jedan dan radim-drugi odmaram,dakle jos sutra sviram tako da za docek ne moram nego ima da pladnujem "kao mlad veprić u hrastovinu"!=))
I mene jednom "Boki" da pogleda!:lol: |
Ćerka je dobila od Deda Mraza paketić a žena i ja smo se počastili za nastupajuće praznike, ona američkim plakarom a ja Panasonicovom plazmom P42S20!
Još kad bi Božić Bata darivao blu ray i neki malo bolji audio sistem...:D |
Dosta je bilo Crt monitora!:D Castio sam se danas Samsungom B2230.:) Sve mi siroko, nikako da se naviknem...:|
|
Bogami, lepo ste se vi isponavljali ovih dana :D pogotovo ovo oko monitora i televizora. Ne moze covek da veruje kolika je razlika kada se predje na tu jacu tehniku. Jos kada je Armin poveo onu temu o pustanju multimedije preko USB na TV, i kad sam uhvatio caku kako se to radi, sada mi vise ni DVD player ne treba, hehe. Kad skinem neki film, ucitam ga na usb i vozi hehe. Jedino cu si uskoro jos videti da kupim neki HD resiver pa vec kad nema nasih kanala u HD-u, bar ove svabske da gledam.
|
Pocastio sam sebe sa PowerMate 1000/1 ;)
|
Cestitam svima na kupovinama i nek je sa srecom;)
|
Evo mojih kercica:)Vec spremni za prodaje:lol:
|
Ufff jbt tek sad vidjo da je i kost na slici :lol:Da neko ne pomisli da sam ja mozda dao ovim bebama kerovima kost heheh...Izgleda da je opet ovaj Bruno tj.njihov otac im donio i dao ovu kost hm hebem li mu sve:lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org