![]() |
To ti je signal kada i ti treba da smijes ukoliko nisi skontao fazon, da ne bi ispao bas som u drustvu... =))=))=))=))... americki kretenizam.
|
Eh, da je ovakav ispracaj svatova kod nas po danu, u svatove bi isao od dragosti i vracao se odmoran :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=EODGKWpU5wc |
Znam da vi hercegovci nedate bogu duše,kod nas uvijek ima baksisa kod mlade
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
Ne diraj mi hercegovce..Pre neki dan sam saznao od strica tj.amidze da smo i mi porijeklom od davnina iz hercegovine,pa zato Kazem samo mislim i bez ljutnje molicu lijepo:)
|
Ma pusti ti Marica, nek on objasni zasto je Busovaca raj na zemlji :D :D :D
|
Maricu jel poznajes mozda Nikicu Cosica iz tvojih krajeva?Moj drug koji zivi takodje sada ovdje u minhenu blizu mene,nekih 100 metara od mene.Znamo se vec pa mozda 25-tak godina.Poz
|
ja sam mladji od Nikice,ja tek imam 27 god.
A za Busovacu i okolicu su govorili do prije 5 godina da je raj zbog javnih kuca, jer je u krugu od jedno 10 km bilo 10-ak kuca al javnih. Sad ih nema toliko ostale samo tri. |
:?Ne kapiram.Ja te pitam da li ga poznajes posto je i on iz busovace a ti mi odgovaras da imas 27 godina,ma pitao sam samo onako ,reko mopzda ga poznajes,covjek ide redovno dole i poznaje svakog.Poz
|
mozda ga znam onda ako stalno dolazi.
daj sliku baci pa da vidim. mislio sam da je gore stalno vec 25 godina, pa sam zato napisao da imam samo 27 godina pa ga neznam |
Hahahahaha, Maricu ne zato, nego zato sto je u Busovaci bilo p... za jabuke :lol: :lol: :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org