YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ajde da se hvalimo.... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4354)

driftkiller 03.01.2011 10:45

Ne bi mi sliku, nego video :P

armin 03.01.2011 12:55

slika govori vise nego hiljadu rijeci. :))

yamahapassion 03.01.2011 16:07

Eo, sad i ja mogu da se pohvalim. Uzeo sam pre nedelju dana auto, opel corsa 97 god., 1.2 benzinac, presao 99000 (gledao sam namerno manju kubikazu da ne placam veliko osiguranje, a i kilometraza nije losa). E sad, posto je bila nova godina i praznici nisam stigao do danas da ga odvezem kod majstora da ga malo pregleda. Najvise me brinuo zupcasti kais za koji mi je vlasnica rekla da nije uopste menjan, a znam da se na nekih 100000 km mora menjati kod opela, i ja joj tu spustim dobrano cenu na autu, posto sam joj objasnio da ja moram hitno da menjam. Odem danas kod majstora da vidi za taj kais, on covek otvori haubu i kaze, pa remen menjan na 91000 i sve tacno lepo tamo stoji na kojoj kilometrazi i datum zamene (nedavno), kako sam se slatko nasmejao hehehe. Ustvari zena nije ni znala da ga zamenila i pristala na dobrano manju cenu. I pregleda mi majstor jos ovako auto i kaze sve je super, teraj samo i ne sekiraj se,a kontao sam da ce me jos olaksati za minimum 500e za kais i jos ako ima koji feler. Sad vise ne moram vise da habam novu kiu, imam svoj krs pa cu da ga teram par godina ovako u lokalnoj voznji (poso kuca hehe).

Dell 03.01.2011 16:34

pa javi se nekad i na msn bemu zivot :)

yamahapassion 03.01.2011 17:48

Dell bem li ti tetku, ja dodjem i cimam te a ti nista... jedno 10 puta sam sigurno pokusavao da te navatam na msn i nema sanse. Ko zna gde ti lelemudas :)

zeljko 04.01.2011 09:51

Uff jesam se naspavao lijepo...Legao sinoc u 21°° a ustao sad u 9°°..sto mi je lijepo sad bih mogao volu rep da iscupam=))Odo nesto da pojedem pa na svirku...mislim ovdje u stanu jedna fotelja daljeB-);))Pooooz

Dell 04.01.2011 15:52

zeljko ili si poslusao moj savjet ili milanchetov ili prethodni dan nikako nisi spavao :D
Boza, nemoj me offline cimat posto sam sad na drugom messengeru, nego fino online pa onda :)

Dare 82 10.01.2011 18:37

Posle vise od tri godine smo opet radili zajedno ja i moj veliki prijatelj Zoran Paunovic.Danas se vraca za Srbiju ali izgleda da cemo opet kao u stara dobra vremena da radimo zajedno tu u jednoj kafani u Cirihu.Bas smo se ispucali ljudski za sve ove godine sto nismo radili zajedno!

hammers 10.01.2011 18:54

Zaposlio sam se...Od danas sam mladji referent....:D

svrakan 10.01.2011 21:52

@hammers ,Ti ko Pantic,pucaj ipak na Sojicevo mesto,pa ce sve da plati preduzece.
@Dare82,to je velika cast svirati sa takvim umetnikom,ali i ti si u toj klasi pa plivas kako hoces,svaka cast.

Trenutno vrijeme na Forumu 17:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org