![]() |
@svrakan
Ne mogu, cale radi na tom mestu....:D:-h |
...
evo da se i ja pohvalim da od danas uz PA2XPro imam i TR61!!
|
aaaaaaa, uspeo sam da popravim klavijaturu, sad sam jako srecan..... :D
|
Moram ovdje da se prvo pohvalim pa da se malo i pozalim posto sam tamo u drugoj temi zadnji pa necu da citiram sam sebe.hehe
Ljudi danas upravo mi dolaze kupci zbog onih kercica napokon ali sam cijenu spustio na 120 eura po komadu....ne znam sta je prosle godine sam prodavao po 280 eura i islo kao avla a ove godine gledam svi spustili cijene jer niko nije zvao ni mene sedmicu dana sve dok nisam spustio cijenu...jbt nema narod para izgleda ili sam prodavao u pogresno vrijeme posle bozica i nove godine,pa se narod istrosio s parama...A ja nisam mogao da cekam duze da mi 4 mladunceta saraju po stanu i ovako je mali stan..Dosta je sve mi bilo zao da ustrojim Brunu tj.mog kera ali sad moram...nije mi ovo potrebno da svake godine po dva puta se pare po stanu i jos ne dobijejm tako reci nista za to...Eto tako...Poooz |
evo da se pohvalim, pazario sam Spider Pro stalak... :D
|
Čestitam Marko.I ja sam od neki dan vlasnik istog stalka.U kombinaciji sa Tyros 2 izgleda opasno..Nisam baš neka picajzla u pogledu izgleda scene,ali danas se muzika više gleda,nego što se sluša,pa da budem ˝inn˝ :))
|
**
Cestitam....da vas dugo sluze ;)
|
evo i ja da se pohvalim da sam odradio prvu svirku na ozvucenju, u akustici sam odavno :) ja klavijatura i pjevao (pilot) i bio gitarista sa mnom. Rodjendan kod jednog prijatelja. Do jaja bilo ;)
|
Cestitam kralju samo nastavi ;) koji pilot koristis i koje je ozvucenje bilo?
|
Pilot koji sam kupio od kolege Skorica AKG C420, 2 kutije Yamaha s115v 2X500 W, mixeta Yamaha EMX 512sc, gitarist ima Fendera Stratocastera (mexicana) ona fina kremasto zelena boja :) Vox procesor LE (ne znam tocno tip) uglavnom s jednom pedalom. To je to :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org