YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

Dell 23.12.2011 19:07

Kao kruska ili zelene oci, razumijem te skroz...

svirko 25.12.2011 00:41

Evo....da se i ja malo požalim....na jednog vlasnika restorana, u blizini mojeg mjesta....koji je cijelu večer vrijeđao, i govorio pogrdne riječi na račun mene i mojeg kolege...i na kraju mene fizički napao.....i skoro mi polomio naočale....iz čista mira....
A ja morao da se povučem, jel me bilo prpa da mi ne polomi i instrumente, koje nisam stigao spakirati.....

romario 25.12.2011 10:00

Postovano sa mobilnog uređaja

makso68 25.12.2011 10:45

Sinoć,ja i kolega došli na svirku u jedan ekskluzivan restoran u Koz.Dubici u 19 h.Dogovor je bio da se svira od 20 h.Na vratima nas dočekao˝ljubazni˝ gazda sa opaskom:˝Da ste stigli 5 minuta kasnije,ne biste ovdje ni svirali.˝Ja i kolega se zgledasmo,dogovorismo se telepatski,pa ja odgovorih:˝Prijatelju,da si nam živ i zdrav,mi ti nećemo ni ovako svirati.Imamo,hvala Bogu,još uvjek šta pojesti i popiti,ne treba nam tvoja dnevnica.Preko 25 godina radim ovaj posao,ali ovakvo nešto nisam doživio.˝Na to će on:˝Ko si ti,jesi li ti to neka zvijezda,pa se tako ponašaš?˝Ja mu odgovorim:˝Nisam zvijezda,niko sam i ništa,ali ti nećemo svirati.˝Ja i Boban(kolega) sjednemo u kombi i,naravno,u drugu kafanu na čašicu razgovora,pa,lagano,kući.Možda je ovo trebalo staviti u temu-Hajde da se hvalimo,ili...?Pozdrav svima!

smuchac 25.12.2011 12:58

@ makso: Ovo si napravio ko da si mene pitao. Respect!

Mi smo sinoć svirali u jednom manjem noćnom klubu.U životu su mi 5 puta polili klavijaturu pićem a od tih 5 puta 4 puta u tome klubu i od ta 4 puta dvaput sinoć. Triput smo prekidali svirku zbog jedne te iste osobe koja nam vazda radi probleme. Treći prekid je bio kada me je neki genijalac (ne znam točno koji) pogodio s punom otvorenom limenkom Red Bull-a u prsa i sve je otišlo i po meni i po klavijaturi. Umjesto da sam otišao s curom na misu i negdje van na piće ja sam otišao svirati,naživcirao se ko majmun,dobio duplo manje para nego sam trebao,niti sam ikoga zabavio,niti sam se sam zabavio. Najednom fajrunt,pokisao i ispuhan od vjetra nakrcao auto instrumenata i došo doma. Eto ti sad. :confused:

Cherry 25.12.2011 13:17

Za sada bez naslova...

...valjda se sve desava sa nekim razlogom, ko to zna, jedino nam preostaje da sto je moguce vise ublazimo 'stetu u najavi' i naravno da se sto manje nerviramo...

VUNIMRAV 25.12.2011 15:31

Aoooj ljudi,izgleda da cu nakon 17 uzastopnih doceka N>G.ovu docekati kod kuce-otkazana mi svirka!!!!:((

romario 25.12.2011 17:40

1 Privitaka
dobro pa je lijeva ruka ...

Vaxter 25.12.2011 18:31

Joj...

Cherry 26.12.2011 18:11

:( e, jbg...

Trenutno vrijeme na Forumu 08:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org