![]() |
Pocastio sam se sa novim monitorom :)
LG W2240 Widescreen, full HD :) |
Nakon, sto su mi oduzeli vozacku i ponovo testove.. Sad uspijo testove, i sutra chu prijaviti za glavnu voznju.
Mamu im drotovsku:-O:lol: sto su oduzeli vozacku..... IMA BOGA! Hajde raja castim, na moj racun :lol::p Pozz |
Upravo sijedim slusam Tomu Zdravkovica i jedem svoj sopstveni burek koji sam ja danas razvlacio i pravio:DMoze da zamislite kako sam ga ganjao po stolu dok sam razvlacio,ali jbg ukusan pravo heheh..Idem jos jedan da uzmem i da smazem:)8 komada sam napravio i to onaj sto se mota;)
|
@zeljko
Pa druze Zeljko stvarno nije fer!! Al bi omlatio jedan burek samo tako...uuuf Nisi procitao moj post koji je samo na koji cm iznad tvog!;) |
Vidi stvarno!Tek sad vidim..Pa izvini druze nije bilo namjerno ali ipak sta bih ti falilo da odes jedan da kupis pa da ga smlatis...Vjeruj mi pravo sjeda ovaj moj sa sirom=))Poooz
|
Od danas sam kursadzija :lol:
Krecem sa vozackom obukom (B kategorija) ovih dana :) |
da se i ja pohvalim XD
kupio sam novi pc :D quad core maticna i3 540 procesor 4 gb ddr3 ram ati radeon hd5570 gddr5 grafa i hdd 500 gb wd + externi hdd 1 tb wd :D
iii skupljam pare za e.mu 1616m audio card :D |
@skoricnik: Srecno ti bilo kolega, ja sam tu muku prebrinuo pre neki dan po drugi put :( Dabogda polozio iz prve :D
|
cek Skoricu, zar tebi nije 16-17 godina, zar mozes na obuku? Jel to ono mozes polozit ali vozacku tek s 18 dobijes?
|
@yamahapassion
jesil ti odskoro u austriji kad kazes da si morao polagati. znam kad se prevodi vozacka da se treba polagati testove koje iz srbije... Postovano sa mobilnog uređaja |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org