![]() |
**
Ma sigurno je ishao na mucku...:D:D
|
ja samo neznam napraviti pitu hehehhe,,,
|
Citat:
Mogu da zavrsim i teoretsku i prakticnu obuku, mogu da polazem, ali dobijem privremenu dozvolu sve dok ne napunim 18 godina :) |
ne mozes znaci vozit dok ne napunis 18?
|
Covjek polozi sa 18 ode na svirku normalno vraca se kuci oko 4h zaustavite policajac i kaze sine ti nesmijes voziti iza 12h jer nemas 23 godine i kazna i das mu svoju dnevnicu 50KM je kazna hehheh smesno meni se desilo....
|
naravno da je smijesno kad je zakon zabrane voznje za maloljetnike iza 23 ukinuta, samo je vecina policajaca neinformirano, odrase te druze...
|
Da se i ja pohvalim da sam novi na forumu heeh... :) Super ste ....
|
Obradovao si me Dell..nisam znao da je ukinut taj zakon. :)
Auf ti policajci.. |
**
@Atilaj
Dobro nam dosli....;) Pa predstavite se... |
@armin: pa relativno sam novi, tu sam 4 godine u at, samo sam odugovlacio sa vozackim, jbg, vijao prvo dokumente, vizu, pa integrationskurs, pa da prevedem diplomu, jbg sve to kosta, tako da je vozacki uvek isao u zadnji plan. Evo tek krajem prosle godine doslo vreme i to da zavrsim, skupio lovu i odradio sate i polaganje. Jbg za te pare skoro sam novi pa800 mogao uzeti :) Testove nisam morao raditi, samo voznju.
@gega: nema mucki kolega, da sam muckao ne bih polagao dvaput, i to jos drugi put po sneznoj mecavi. Postovano sa mobilnog uređaja |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org