![]() |
Citat:
E onda sam se iznervirao pa smo se počeli raspravljati pa je on izvadio alko test! Doček Nove Godine na otvorenom, nas trojica popili pola litra domaće kruške+kuvanog vina litrima i ja naduvam 0,00. Kako? Nemam pojma!:confused: Uzeo sam dokumente i rekao mu da im aparat nije ispravan i da ga moraju nositi na baždarenje, naravno nisam mu dao ni dinara... :D |
Burli brate, ti si legenda hahaha :lol: Nisam se ovako davno nasmejao... Inace ja mislim da je to zbog kuvanog vina, i da je ustvari alkohol ispario prilikom kuvanja, ali ne mora da znaci, u svakom slucaju dobro si prosao :)
|
samo da šarnem,od ponedjeljka (proslog) vlasnik sam shure wh 20 xlr :D :D jako mi se svidja :D :D
|
Burli, dobro si prosao, sta bi da su te zaustavili u nekoj nedodjiji i rekli ti da si preticao traktor preko pune linije i ono pita kolegu (Slater stil) jesi i ti vidio? a on kaze sve :)
Ali jbg, sa nasom rijom se uvijek mozes dogovorit da ti "pisu za vezanje" ;) |
Hmm da se pohvalim, prikljucio sam kablovsku televiziju 69 kanala, na oba tv-a u kuci, i kablovski internet sa downloadom od 4 Mb u sekundi, i uploadom 256 Kb u sekundi, takoder dobio sam stipendiju, taman za dzeparca :) poz svima
|
evo i ja da se pohvalim!!
Nisam vise toliko lenj ko ranije! :lol: |
Nemoj mi rec da si se kanuo dijete i krenuo s tjelovjezbom? :D
|
1 Privitaka
Drugar inace nas clan, nick @keyboards me zamolio da se pohvalim u njegovo ime...pazario je PA3,dva komada,verziju 61 i 76...klavijature je kupio u Kanadi,cene su za 61 3700$ a za 76 4150%,plus neke takse koje se tamo placaju,isporuka je u Martu.
Evo i racun mi je poslao da se uverite :) pa neka je sa srecom nova makina :) |
Auu to je tek za pohvalu, svaka cast, i neka mu potrajuu ;) pozz
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org