YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ajde da se hvalimo.... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4354)

Burli 21.01.2011 21:54

Citat:

Originalno postovano od merhad (Post 168051)
Covjek polozi sa 18 ode na svirku normalno vraca se kuci oko 4h zaustavite policajac i kaze sine ti nesmijes voziti iza 12h jer nemas 23 godine i kazna i das mu svoju dnevnicu 50KM je kazna hehheh smesno meni se desilo....

Zato je čiču(mene) prije par noći zaustavio pandur sa pričom kako sam prošao kroz crveno! Kad sam mu rekao da odmah idemo u stanicu policije i da odgledamo snimak(raskrsnica je pod video nadzorom) i da ću uništiti vozačku ako je u pravu brže bolje je promijenio priču kako možda nije bilo crveno ali je zato bilo žuto?!
E onda sam se iznervirao pa smo se počeli raspravljati pa je on izvadio alko test!
Doček Nove Godine na otvorenom, nas trojica popili pola litra domaće kruške+kuvanog vina litrima i ja naduvam 0,00. Kako? Nemam pojma!:confused:
Uzeo sam dokumente i rekao mu da im aparat nije ispravan i da ga moraju nositi na baždarenje, naravno nisam mu dao ni dinara... :D

yamahapassion 21.01.2011 23:19

Burli brate, ti si legenda hahaha :lol: Nisam se ovako davno nasmejao... Inace ja mislim da je to zbog kuvanog vina, i da je ustvari alkohol ispario prilikom kuvanja, ali ne mora da znaci, u svakom slucaju dobro si prosao :)

mirandess 23.01.2011 02:06

samo da šarnem,od ponedjeljka (proslog) vlasnik sam shure wh 20 xlr :D :D jako mi se svidja :D :D

Dell 23.01.2011 02:32

Burli, dobro si prosao, sta bi da su te zaustavili u nekoj nedodjiji i rekli ti da si preticao traktor preko pune linije i ono pita kolegu (Slater stil) jesi i ti vidio? a on kaze sve :)

Ali jbg, sa nasom rijom se uvijek mozes dogovorit da ti "pisu za vezanje" ;)

driftkiller 25.01.2011 19:39

Hmm da se pohvalim, prikljucio sam kablovsku televiziju 69 kanala, na oba tv-a u kuci, i kablovski internet sa downloadom od 4 Mb u sekundi, i uploadom 256 Kb u sekundi, takoder dobio sam stipendiju, taman za dzeparca :) poz svima

Simke 25.01.2011 19:47

evo i ja da se pohvalim!!
Nisam vise toliko lenj ko ranije! :lol:

Dell 25.01.2011 20:03

Nemoj mi rec da si se kanuo dijete i krenuo s tjelovjezbom? :D

Vule 25.01.2011 23:37

1 Privitaka
Drugar inace nas clan, nick @keyboards me zamolio da se pohvalim u njegovo ime...pazario je PA3,dva komada,verziju 61 i 76...klavijature je kupio u Kanadi,cene su za 61 3700$ a za 76 4150%,plus neke takse koje se tamo placaju,isporuka je u Martu.
Evo i racun mi je poslao da se uverite :)

pa neka je sa srecom nova makina :)

driftkiller 25.01.2011 23:39

Auu to je tek za pohvalu, svaka cast, i neka mu potrajuu ;) pozz

Simke 25.01.2011 23:55

Citat:

Originalno postovano od Dell (Post 168835)
Nemoj mi rec da si se kanuo dijete i krenuo s tjelovjezbom? :D

Nisam sinko dijeta je i dalje...kad se ja zainatim,mora biti po mom po svaku cenu!.Evo upravo cu posle ovog posta da uradim 3 seta vezbi,trbusnjaci,6x15sklekova(ali ne klasicnih),sa odmorom po 30sek,i jedan domaci set sa po 8 vezbi koji na kraju uvek psujem,jer posle njega ,ne mogu da ustanem sa poda.Svaki set traje oko 10-12min,a sve vezbe oko pola sata.

Trenutno vrijeme na Forumu 02:46

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org