![]() |
....
ja sam bata Boke rekao da je uzivanje slusati Grandia demo snimak..:D
Svaka ti dala!;) Mislio sam malo vode iz bokala....=)) Salim se stvarno je za uzivanje ovo 10-ka. |
Grandia druze, sta rec...svaka cast! Predobro :)
|
Kao i uvek,mnogo,mnogo dobro!
|
grandija LEGENDO...bravo veliki pozdrav za mog najboljeg druga sa yumidi i samo tako nastavi mozes mnogima drzati lekcije muzike;)
|
Svaka čast brate!Pozdrav!
|
iskreno se izvinjavam svima sto se nisam javio i zahvaljujem se takodje svima na lepim komentarima :">
slobodno pisite i kad vam se nesto ne svidja - ne ljutim se nikako! ne bih ni imao razloga da se ljutim jel znam i sam na kojem sam standu i znam koliko mi jos fali (mnogooo) da budem ozbiljan muzicar ... za hobi je - nadam se - dovoljno :) obecavam da ce sledeci snimak biti nesto drugo osim rumunjaka i orijentala, nadam se da vas nisam dosadio sa dodanasnjim snimcima :"> ovaj zadnji snimak je jedna stara vlaska pesma i zove se u originalu "ku fratili mjeu" = "ja i moj brat" (slobodno tumaceno :lol:) aranzman je od zive dinulovica a pevac je neki amater iz mojeg kraja ... jos jednom HVALA SVIMA i nemojte da preterujete sa pohvalama - znate vec koliko mi je to nezgodno :D |
"kad sam poso cveto" ... malo drugacije :">
svirao sam sve preko VSTi da bi to mogao da exportisem kao audio u cubase. zbog toga sam morao da koristim neke lude boje koje mi se ne svidjaju :( a nisam naso bolje ma da se i nisam mnogo potrudio da gi nadjem :lol: pogotovo bass-boja (kontakt) mi se nikako ne svidja ... strajhovi su za smece (VSC) ... nadam se da je barem kvalitet celokupnog snimka zato barem bolje <iframe src="http://chirb.it/wp/a5tznm" width=380 scrolling="NO" frameborder=0>This browser does not show iframe content.</iframe><br/> <a href="http://chirb.it/a5tznm" title="cvetom" style="font-family:helvetica,arial,sans-serif;font-size:8pt;text-align:left;margin:5px;">Check this out on Chirbit</a> |
Smekeru,grandiozno,kao i do sada,bravo!
|
Nije lose druze:Dpoozz
|
....
grandia druze super ti je sve u ton.:D Mnogo mi se dopalo. Pozz za tebe...;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org