![]() |
Postovano sa mobilnog uređaja
Dodato: Hvala kolega Zeljko na lepim recima stvarno... Evo ja cu sad da postavim isti demo snimak sa youtuba zato sto kolega Ace nema pristup posto treba da se uloguje na 4sharaed.com i mnogo njih,, ja se izvinjavam moderaterima zbog dupli snimak ali moze slobodno prvi gde je na ******* da pomeru a ovaj sa youtuba neka ostane..... |
Auuuuuuuu auta man:DJel to od komsije ili kabi limuzina?Jos ljepse slusat muziku ovako kad ima sta da se vidi na video heheh...Bravo kabi..zeljko
|
hehe nije od komsije zeljko,, to je moj auto wv Phantom L V8 4.2 2004
|
Ma sve je na mestu. Cocek, cocek ali i auto bogami :)
Pozz |
Hvala Ace,, znaci nije ostar snimak kao i ranije?
|
Nije ... taman je :)
Postovano sa mobilnog uređaja |
Hvala kolega
|
Lijepo auto:)Pozdrav kabi..zeljko
|
Cao kolege,,evo me sa josh jedan demo-snimak ali ovaj put sam usnimio sa techu moga,,on je gitarista pa smo seli jedno vece i popili malo i reshili da snimimo neki duet hehe,,,
On je na solo i na kontru sa gitarom,dok sam ja tercu (gitara-boja) bas-fender,kontru sam isto odsvirao (gitara-kontra)zato sto njegova kontra nije dobro uspela tako da sam ja popunio malo,, Sve je posebno usnimljeno!! Evo izvolite:) "Niska Lepota" |
Ma sta reci nego kao i uvijek majstor je majstor cuje se da znas da sviras i da bih to trebao da bude tvoj posao,jedino mi se i dalje nesvidjaju tvoji snimci zbog toga sto budu ostri ili se to samo meni cini neznam...Inace svirka 10.Pozdrav Kabi,Zeljko hehe
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org